DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 22 Haziran 2021 #21 Hakangstr dedi: Daha önce hiç Amazon'dan alışveriş yapmadım her yere kargo ile teslimat yapıyorlar mı Genişletmek için tıkla... Evet. Hakangstr dedi: Açıklamalarda teslimat denizli falan yazıyor. Teslimat süresi uzun mu sürüyor. Genişletmek için tıkla... 1-2 gün.
Hakangstr dedi: Daha önce hiç Amazon'dan alışveriş yapmadım her yere kargo ile teslimat yapıyorlar mı Genişletmek için tıkla... Evet. Hakangstr dedi: Açıklamalarda teslimat denizli falan yazıyor. Teslimat süresi uzun mu sürüyor. Genişletmek için tıkla... 1-2 gün.
Hakangstr Decapat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #22 DarkReader dedi: Evet. 1-2 gün. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bende yurt dışından gönderilerse bir de gümrük vergisi çıkar diye çekinmiştim.
DarkReader dedi: Evet. 1-2 gün. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bende yurt dışından gönderilerse bir de gümrük vergisi çıkar diye çekinmiştim.