Windows kuracaksan Exceria Pro, amaç sadece depolama ise sn5000.
Bildiğim kadarıyla sadece Kioxia Pro'da DRAM var diğerlerinde yok. Kioxia Pro almak en mantıklısı. Ben olsam o fiyatlara çıkmışken Samsung 990 Pro alırdım. Bütçe artmazsa Kioxia Pro alabilirsin.
Samsung 990 PRO MZ-V9P2T0BW PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 990 PRO MZ-V9P2T0BW PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 990 PRO MZ-V9P2T0BW PCI-Express 4.0 2 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@HyPer066 Exceria Pro alacaksan onu ana diskin yap çünkü DRAM mevcut. Değiştirmek istemiyorsan SN5000 al geç. DRAM uzun ömürde etkili.
Uzun vade de DRAM her türlü işinize yarayacaktır. Ekstra para vermeye değer.Sadece oyun oynayacağım. 512'lik bir M.2 SSD'de Windows kurulu, 5K okuma yazma vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam.
DRAM oyunlarda etkili değil diye biliyorum, o yüzden DRAM'li için ekstra para vermek çok gerekli mi?
Uzun vade de DRAM her türlü işinize yarayacaktır. Ekstra para vermeye değer.
Uzun vade de DRAM her türlü işinize yarayacaktır. Ekstra para vermeye değer.
Değiştirmek istemiyorum yeterli gibi şu an Windows'un kurulu olduğu direkt SN5000 alıyorum o zaman.
Küçük ve basit işlemler için durmadan NAND'ı yormak yerine DRAM devreye girdiği için ömürü olarak bir artı sağlıyor ama tam olarak ne kadar fark olur modele göre değişir. SN5000'nin de 2-3 yılda çöp olacağını sanmıyorum şahsen.Ne kadar uzun vadeden kasıt?