Oyun için hangi SSD alınmalı?

1762866946497.png

Exceria'yı bir de böyle görün.

Küçük ve basit işlemler için durmadan NAND'ı yormak yerine DRAM devreye girdiği için ömürü olarak bir artı sağlıyor ama tam olarak ne kadar fark olur modele göre değişir. SN5000'nin de 2-3 yılda çöp olacağını sanmıyorum şahsen.

Windows için baskın bir rol oynuyor daha çok. Malum Windows'un anlık işlemleri, önbellek tutması gibi durumlar var. Depolama için olan cihazda boş boş duruyor genellikle.

1.5 bin TL fazla ödeyip daha uzum ömürlü olmasını sağlamak mantıklı mı o zaman?

1.5k fazla ödeyip daha uzum ömürlü olmasını sağlamak mantıklı mı o zaman?
Paranız varsa evet, yoksa hayır. Ömür olarak şuana kadar test eden görmedim, kullanıma ve senaryoya, şansa göre değişiyor bu. "DRAM'li 5 yıl gitti, DRAM'siz 4 yıl gitti." gibi mevzu yok ortada.

Paranız varsa evet, yoksa hayır. Ömür olarak şuana kadar test eden görmedim, kullanıma ve senaryoya, şansa göre değişiyor bu. "DRAM'li 5 yıl gitti, DRAM'siz 4 yıl gitti." gibi mevzu yok ortada.
Hocam 8200 ₺’ye 2 tb’lık Samsung 990 Pro almak sizce mantıklı mı? Bende Oyun için düşünüyorum. Aslında WD Sn850 1 Tb ve Adata Sx8100np 512gb’lık ssdlerim var ama ssd fiyatları ilerleyen süreçte daha da artacak gibi gözüküyor o sebeple bir ssd daha almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz?

Hocam 8200 ₺’ye 2 tb’lık Samsung 990 Pro almak sizce mantıklı mı? Bende Oyun için düşünüyorum. Aslında WD Sn850 1 Tb ve Adata Sx8100np 512gb’lık ssdlerim var ama ssd fiyatları ilerleyen süreçte daha da artacak gibi gözüküyor o sebeple bir ssd daha almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz?
Elinizde ki 2 SSD'de de DRAM bulunuyor aslında. SN850'e Windows'u kurup, SN5000 gibi DRAM'siz bir model ilede konuyu kapatabilirsiniz. İlla DRAM'li olacak ise de en ucuzları Exceria Pro ile MP600 PRO NH.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı