Oyun için HDD önerisi

Bütçe
maksimum 850

Lonis

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo Gaming Laptop
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Arkadaşlar merhaba. Oyun için HDD önerisi istiyorum ve acilen istiyorum. Çünkü bilgisayarımdaki HDD gerçekten çıldırttı beni artık. Bannerlord gibi üst düzey bir oyundan tutun Zula gibi basit bir oyuna kadar bütün oyunlarda FPS düşmesi yiyorum HDD yüzünden. SSD'ye attığım oyun düzeliyor ama HDD de FPS düşmesi yiyorum.
Kullandığım HDD modeli: Wdc WD10SPZX-24Z10t0
Not: Bilgisayarım laptop.
7200 RPM "hiçbir" oyunda bana sıkıntı çıkarmayacak güzel bir HDD önerir misiniz? Artık oyunlara girdiğimde bilgisayarımın kaldırdığı oyunlarda HDD yüzünden sıkıntı çekmekten bıktım. Benim kullandığım HDD'den düşük özelliği olmasın rica ediyorum.

Marka olarak kaliteli. Bende de aynı markanın benzer bir ürünü var. HDD sağlığınızı test edebilir misiniz? Belki sorun markada / modelde değil gördüğü zarardadır. Ayrıca bütçeniz varsa SSD tavsiye ederim.

Arkadaşta laptop var ama siz bilirsiniz.

Bende bunu kullanıyorum gayet iyi HDD.

Neden SSD istemediğinizi anlamadım.
Hocam 3.5 bu.

2, 5" olarak bu var:
Ama o paraya SSD daha mantıklı bence:

Kusura bakmayın ben depolama alanı belirtmemişim, 1 TB olması gerekiyor. Benim şu anki dosyalarım 800 GB zaten :/
Birde arkadaşlar birşey sormak istiyorum.Hani uzun yıllar ve oyun için kullanacağım bir hdd olması gerekiyor,Mesela özellikleri ne kadar yüksek olmalı 128 mb cache gerekmez mi ?
Bu soruları şu yüzden soruyorum : Ben gidip para verip yeni hdd aldığımda aynı sıkıntıları tekrar yaşamak istemiyorum...

Lenovo legion y520 kullanıyorum ve bu laptopu kullanan bir sürü kişide var bu problem,genel olarak bu laptoptaki hdd lerde problem var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…