1 TB SSD'ye bütçem yetmediği için mecburen HDD istiyorum zaten ben de. Bende 128 GB M.2 SSD var.
Lakin hala kimse 1 TB 2.5 inch 7200 RPM oyun için bir HDD önermedi.
Hdd fiyatları çok uçmuş ya.Galiba gerçekten 1000 tl nin altına hdd bulamayacağım.insanın aklına şu soru geliyor : hdd için 1000 tl verilir mi ? ama bi yandan ciddi manada oyundaki fps droplar yüzünden kaybettiğm bir sürü maç oluyor.Western Digital 1 TB Black WD10SPSX 2.5" SATA 3.0 7200 RPM Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe hocam ben bunu bulabildim şu an. Belki daha iyisi olabilir. Uygun fiyatlara var fakat 5400 RPM.
Dikkat edicem teşekkürler1Tb hdd al pekala fakat cok dikkatli olmalısın bu konuda hdd 0 olmalı kesinlikle %100 saglıklı bir harddisk kullanmalısın bunuda almadan önce veya aldıktan sonra HdTuneadlı programdan bakcaksın bende 3tb hdd var fakat okuma hızında sorun oldugu için oyunlarda ani takılma donma yapıyor bazen de görüntü kayıpları
Arkadaşlar merhaba. Oyun için HDD önerisi istiyorum ve acilen istiyorum. Çünkü bilgisayarımdaki HDD gerçekten çıldırttı beni artık. Bannerlord gibi üst düzey bir oyundan tutun Zula gibi basit bir oyuna kadar bütün oyunlarda FPS düşmesi yiyorum HDD yüzünden. SSD'ye attığım oyun düzeliyor ama HDD de FPS düşmesi yiyorum.
Kullandığım HDD modeli: Wdc WD10SPZX-24Z10t0
Not: Bilgisayarım laptop.
7200 RPM "hiçbir" oyunda bana sıkıntı çıkarmayacak güzel bir HDD önerir misiniz? Artık oyunlara girdiğimde bilgisayarımın kaldırdığı oyunlarda HDD yüzünden sıkıntı çekmekten bıktım. Benim kullandığım HDD'den düşük özelliği olmasın rica ediyorum.
Samsung evo 500 Kendim kullanıyorum ve aşırı iyi performans alıyorum. SSD okuma hızı önemli hdd leri kıyaslama yaparken okuma hızına bakın. Okuma hızı yüksek olan hdd ler arasında samsung evo serisi gayet başarılı.Arkadaşlar merhaba. Oyun için HDD önerisi istiyorum ve acilen istiyorum. Çünkü bilgisayarımdaki HDD gerçekten çıldırttı beni artık. Bannerlord gibi üst düzey bir oyundan tutun Zula gibi basit bir oyuna kadar bütün oyunlarda FPS düşmesi yiyorum HDD yüzünden. SSD'ye attığım oyun düzeliyor ama HDD de FPS düşmesi yiyorum.
Kullandığım HDD modeli: Wdc WD10SPZX-24Z10t0
Not: Bilgisayarım laptop.
7200 RPM "hiçbir" oyunda bana sıkıntı çıkarmayacak güzel bir HDD önerir misiniz? Artık oyunlara girdiğimde bilgisayarımın kaldırdığı oyunlarda HDD yüzünden sıkıntı çekmekten bıktım. Benim kullandığım HDD'den düşük özelliği olmasın rica ediyorum.
biraz baktım da seagate nin 2.5 inch 7200 rpm hdd sini bulamadımSeagate baracuda yı tercih edebilirsin
Biraz baktım da Seagate'nin 2.5 inch 7200 RPM HDD'sini bulamadım
Aklıma bir şey geldi. Elimde bir taşınabilir HDD kutusu var. Dün gereksiz dosyalarımı sileyim dedim ve dosyalarım 540 GB'a kadar düştü. Oyun dışı dosyalarımı çıkarttığım HDD'ye atarsam 500'ün altına biraz inebiliyoruz ama alacak olduğum SSD'nin % 95'i dolu olacak. Performansı etkilemez mi?
Böyle bir şey buldum. Aslında bendeki 128 GB M.2 SSD yerine bunu alıp oyunları buna mı atsam?Kingston NV1 SNVS/500G 500 GB M.2 2280 NVMe SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kingston NV1 SNVS/500G 500 GB M.2 2280 NVMe SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Şimdi bunu alırsam HDD takılı kalacak PC de.
Mesela oynamadığım oyunları HDD'ye koyup oynayacağım zaman SSD'ye atabilirim. Aynı şekilde SSD'den de işimin bittiği oyunları HDD'ye atabilirim.
Tek soru şu: Bilgisayarım Lenovo Legion Y520 bu SSD'yi destekliyor mu? Şu an içinde takılı olan SSD modeli: Samsung MZVLW128HEGR-000L2
Aslında aynı SSD'yi 750 TL'ye de buldum Amazon'da https://www.amazon.com.tr/Kingston-...ocphy=1012792&hvtargid=pla-1258986765043&th=1
Aralarında bir fark yoksa Amazon'dan alayım?
Bu attığım linkteki ssd benim pc ye uyar değil mi? ona göre bu gün sipariş vereceğim.Amazondaki ile n11 deki aynı galiba.SSD kapasitede performans kaybı yaşamazsın mesela benim SSD depolama alanının 4/3'ü dolu ama perdonmans kaybı yok
Bu attığım linkteki SSD benim PC'ye uyar değil mi? Ona göre bugün sipariş vereceğim. Amazon'daki ile N11'deki aynı galiba.
Herkese teşekkür ederim ben 900 veirp m2 ssd almaya karar verdim.M.2 yuvası varsa sıkıntı teşkil etmez.