Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/
- Meslek
- Batman
Şimdiye kadar gerek oyun gerek günlük kullanım için en iyisinin IPS monitör olduğunu sanıyordum. Hala öyle olduğunu düşünüyorum fakat bazı konuları araştırdıkça kafam daha çok karışıyor sanki. Birkaç sorum var:
Monitör önerilerine açığım. 1ms(artık hangisi daha iyiyse) ve 144hz şart. Tercihen 24" (daha büyük de olabilir) ve de kıvrık ekran olmasın.
- Yenileme hızı 144hz yazan IPS monitörlerde 144 değil de 60hz alma durumu var mıdır? Böyle bir mesaj yazmış zamanında birisi kafam çok karıştı.
- 1ms MPRT yazıyor monitör için. 1ms MPRT mi daha iyi yoksa 1ms GTG mi?
- Üsttekilerden hangisi daha iyiyse(MPRT vs GTG), o monitörle 1ms vadedilmesine rağmen 10ms alınma durumu var mı? (IPS için konuşuyorum)
- 1500 TL bütçem var. Hem oyunda iyi performans almak hem de dizi, film izlemek ya da günlük kullanım için IPS panel en iyi seçenek midir? Değilse hangi panel/monitör alınmalı?
Monitör önerilerine açığım. 1ms(artık hangisi daha iyiyse) ve 144hz şart. Tercihen 24" (daha büyük de olabilir) ve de kıvrık ekran olmasın.