Oyun için IPS vs OLED vs TN

berkayratata

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 9800x3d - ROG Strix x870-E
Sadece diyebilecek kadar Valorant ve CS2 oynuyorum, yine de hikaye tarzı oyun oynarım diye 3 monitör arasında kaldım. Hem renk hem de hız açısından hangisini almalıyım? Bütçe önemsiz. Artı olarak TN panelde renkler çok mu kötü?

OLED 360HZ
TN 540HZ
IPS 500HZ

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece diyebilecek kadar Valorant ve CS2 oynuyorum, yine de hikaye tarzı oyun oynarım diye 3 monitör arasında kaldım. Hem renk hem de hız açısından hangisini almalıyım? Bütçe önemsiz. Artı olarak TN panelde renkler çok mu kötü?

OLED 360HZ
TN 540HZ
IPS 500HZ

TN panel tercih edilmez. Eğer full rekabetçi oyun için ise IPS. Ancak hikayeli oyun falan ise OLED öneririm ancak yanma garantili ve soğutmalı modelleri tercih edin.

OLED alınır lakin o model alınmaz. Samsung G80SD varken yüzüne bile bakılmaz o modelin.

E-spor arenasında kullanılan ekipmanlar gerçeği yansıtmıyor. X kişi X ürününü kullandığı için iyi olmuyor.
Evet olmuyor, fakat, 40 profesyonel oyuncudan 35i sence sırf sponsorluk aldı diye mi TN kullanıyor? Aynı markanın ips'i yok mu yoksa😯.

Evet olmuyor, fakat, 40 profesyonel oyuncudan 35i sence sırf sponsorluk aldı diye mi TN kullanıyor? Aynı markanın ips'i yok mu yoksa😯.
E sporcu değilsen bi' işine yaramaz, TN panel normal kullanıcı için kötü bir tercih.

OLED 360HZ
TN 540HZ
IPS 500HZ
Param varsa Oled alırdım. İstersen çeşitli mağazalara gidip monitörleri test et, paneller arasındaki farkı deneyimle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı