Oyun için işletim sistemi tavsiyesi

Orijinal olup olmamasının performansa etkisi yok maalesef. Aslında olsa fene olmazdı, en azında orijinal kullanıma bir nebze teşfik olabilirdi.
Performansa etkisi yok mu? KMS kullanılmış Windowslarda arka planda KMS çalıştığı için sistem performansını düşürecektir. Sistemin güvenlik duvarındaki açıklar sistemi savunmasız hale getirir. Bu da virüs ve trojan demek oluyor.

WTFast aynı ülke içindeki bi sunucundan bağlanıyorsan çok etkili olmayabilir ama sunucuları başka ülkelerde olan oyunları oynuyorsan o zaman faydasını gösterir.

@Pitbull, performans testi yaptın mı? Yapmadıysan niye idda ediyorsun?
Ayrıca, KMS sistemden tamamen kaldırılabilir.
Ayrıca da benim crack taraftarı olduğumu da sanmayın sakın.
KMS ile oluşturulan Windowsda update yapamazsınız. Güvenlik güncelleştirmeside dahil. Bazı durumlarda antivirüs programınıda devre dışı bırakıyor. Bunlar olunca internetten kolayca virüs bulaşıp sistemi hantallaştırıyor.

@Pitbull KMS sistem update alır yanlış bilgi verme. Her ne kadar crack taraftarı olmasamda...
Bende KMS varken her zaman güncelleştirme hatası alıyordum.
Burada konusunuda açtım. KMS den olduğu söylendi.

KMS ile oluşturulan Windowsda update yapamazsınız. Güvenlik güncelleştirmeside dahil. Bazı durumlarda antivirüs programınıda devre dışı bırakıyor. Bunlar olunca internetten kolayca virüs bulaşıp sistemi hantallaştırıyor.

Bir arkadaşım kullanıyor. Hiçbir sorun sözkonusu değil. Sanırım bu problemin epidemisi, yani yaygınlığı sınırlı.

KMS ile etkinleştirilmiş Windows 8.1 Pro 64bit antivirüssüz bilgisayarımda hiçbir sorun yok.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı