Oyun için kaliteli ses veren kulaklık önerisi

Mehmet İlal

Kilopat
Katılım
4 Şubat 2016
Mesajlar
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Oyun için kulaklık almak istiyorum ancak önceki kulaklığımdaki sorunu yaşamak istemiyorum, sorun; Online oynadığım oyunlarda(Rainbow 6, Warzone, CS) tarzı oyunda örneğin iki katlı binada ben birinci katta iken diğer oyuncuların sesi benimle aynı katta mi yoksa bir üst kattan mı geliyor ayırt edilmiyor. Sesi hep aynı düzlemden alıyorum adam yukarıda oluyor ama ses bana sanki aynı kattaymış gibi geliyor yani özetle kulaklık alırken neye dikkat etmem lazım. Şu sadece aynı kattan ses almayı engellemek için kulaklığın özelliklerinde yazıyor mu bu durum?
 
Arkadaşım. Çok para vermene gerek yok. Ben de senin gibi Valorant'ta ses kasıyorum. Ses, 7.1 ve mikrofon kalitesi harika. Malzeme olarak da örgü kablosu 2 metre. Yaklaşık 8 aydır da sorunsuz kullanıyorum. Ve bilindik bir marka.


Pişman olmayacağına eminim.
 
Razer Blackshark V2 x 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum, hiçbir sıkıntısını görmedim. Uzun sürelerde ağrı yapmıyor, ufak bir ekolayzır ayarıyla istediğim kıvama da getirdim. Oyunlarda da istediğim ayrıntıları rahatlıkla alıyorum. Tavsiye ederim. Mikrofonu da çok başarılı.
 
Son düzenleme:
@Mehmet İlal İtopya'dan Razer Kraken Tournament Edition alın.
 

Geçen senenin başlarında almıştım hem oyun için hem de uzaktan eğitim için. Mikrofonu da çok güzel. 2 metre civarı da USB kablosunun uzunluğu var.
Dostlarım önerdiğim kulaklıkta beklemediğim tepkiler aldım, modelde herhangi bir problem mi var? Ben hiç sıkıntı yaşamadığım için önermek istedim. Kötü bir yanı varsa ben de bilgilenmek isterim.
 

Geri
Yukarı