Oyun için kurulabilecek Custom Windows önerisi

fennys10

Centipat
Daha fazla  
Oyunlarda FPS'im bayağı düşük FiveM'de 1-4FPS alıyorum o derece söyleyeyim. Windows 11 Pro var. Bir arkadaşım Custom Windows'lar kur onlar FPS için daha iyi oluyor, on da Windows 10 ghost diye bir şey vardı sanırım. Sistemim Ryzen 5 5500 RX 6600 16 GB RAM sistemi benden düşük olan arkadaşım benden çok daha fazla FPS alıyorlar.

Windows 10 LTSC kurabilirsiniz.

Driverlar yüklü mü? Olay Windows'tan farklı bir şey.

Ekran kartım güncel BIOS güncel virüste yok yani 7-8 tane av + Kaspersky resource ile taradım bootumu ama çıkmıyor virüs falan.
7-8 tane antivirüs ile taratmaman lazım işte. Kaspersky veya Malwarebytes yeterlidir bu konularda. Senin fazla antivirüs ile taratman sisteme bazı sonuçlar açabilir.

Custom Windows isterseniz illaki NTLite ile kendi windowsunuzu yapın bence.

Ekran kartım güncel BIOS güncel virüste yok yani 7-8 tane av + Kaspersky resource ile taradım bootumu ama çıkmıyor virüs falan.

7-8 tane av biraz fazla değil mi? Bazılarını kapatın o şekilde bir daha deneyin.

Temiz kurulum yapın, isterseniz Custom Windows ile de yapabilirsiniz ama Custom Windowslar o kadar performans artıran şeyler değiller, sorun yazılımsal ise format büyük ihtimalle çözer.

Custom Windows isterseniz illaki NTLite ile kendi windowsunuzu yapın bence.

7-8 tane av biraz fazla değil mi? Bazılarını kapatın o şekilde bir daha deneyin.

Temiz kurulum yapın, isterseniz Custom Windows ile de yapabilirsiniz ama Custom Windows'lar o kadar performans artıran şeyler değiller, sorun yazılımsal ise format büyük ihtimalle çözer.

7-8 tane ile tarattım sildim sonra arka planda da zaten sadece Kaspersky açık oluyor onu da Discord'a girdiğim için kapatıyorum 2 tane av var PC'de sadece onlarda kapalı oluyor. 2 tane depolama diskim var biri SSD diğeri HDD SSD format atarım ama HDD atamam klipler falan var yani en fazla ilk başta SSD formatlar HDDyi SSD taşıyıp sonra HDDyi sıfırlayıp yapabilirim oda olur mu bilmiyorum.

Açıkçası ben neredeyse birçok Custom Windows bence aralarından en güçlüsü Ghost Spectre onu kurup geçebilirsin ancak uzun vadede hikaye ile oyunlarda sorun yapabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…