Oyun İçin Masaüstü vs Laptop vs Xbox One X

Kutalp Altaş

Kilopat
Daha fazla  
Beyler başlıkta belirttim. Bütçe 4500 TL geleceği de düşünün. Monitör de önerebilirsiniz bütçeye dahil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun için ise laptopu bir kenara bırakın. Oyunlar konusunda ise zaten Windows ile Xbox aynı. Konsol oyunculuğundan hoşlanıyorsanız Xbox One X de alabilirsiniz. Ancak benim önerim her zaman PC.

İyi bir PC varsa ya da alabilecek durumda iseniz XBOX One X almak baya saçma olur. Zaten XBOX için özel oyun çıkmayacak. Hepsi PC'ye de geliyor. Eğer kontrolcü önemli ise ekstradan alırsınız zaten. Ki geleceği de düşünün demişsiniz. PC'yi geliştirme imkanınız çok çok daha geniş.

Arkadaşlar oyun konsolları hep çıktı, çıkmaya da devam ediyor. PS falan tuttu devamı geliyor yavaş yavaş bildiğiniz üzere.
Ama en başından beri oyun için hep savunduğum alan PC olmuştur ve olmaya da devam eder.

Ne anlıyorsunuz şu konsollardan ben anlamıyorum :) HTC VİVE gibi sanal gerçeklik kitleri bile zevk vermiyor uzun vadede, en azından şuanlık. İleride ne kadar geliştirirler bilinmez.

Şu PC'nin, PC ekranının verdiği tadı başka hiçbir şey vermiyor :) Paran varsa git sağlam bir direksiyon seti al derim ek olarak.

XBOX almayı düşünme bile paran varsa iyi bir PC çok çok daha iyi olur fakat yoksa PS4 tavsiye ederim hem PC'deki oyunların %99'unu hemde PS Exclusive oyunları oynayabilirsiniz.

Beyler başlıkta belirttim. Bütçe 4500 TL geleceği de düşünün. Monitör de önerebilirsiniz bütçeye dahil.
Bu fiyata tüm oyunları oynayabilecek sistem toplanabilir PC mantıklı bir seçim olur. Eğer PS4 özel oyun için oynarsanız alabilirsiniz.

Konsol alınmasının sebebi ya konsola özel oyunlar yada iyi bir PC toplayacak bütçenin olmaması. Bütçe varsa PC yoksa XBOX'un özel oyunu olmaması ve PS4'ün bol bol özel oyunu olması PS4 almayı daha mantıklı yapıyor. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmemeli bence:D Tavsiyem PS4 Pro.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı