Oyun İçin Masaüstü vs Laptop vs Xbox One X

1.500-2.000 TL civarına; konsulun verdiyi keyfi PC veremez. Dizüstü zaten veremez.

PS4 Pro ve One X bence daha avantajlı. Parası olan ve bol bol harcamaktan çekinmeyen birine her zaman PC yakışır.

Kötü oyunu 4K 60 FPS oynamaktansa, sevdiğim oyunu 1080p 30 FPS oynamayı tercih ederim.

Hayatında 4K & yüksek grafik oyun oynamamış, film izlememiş biri; 4K'ya heves etmesin. Çünkü elindeki ona yeter. Eğer heves eder de bulaşırsa; 4K'dan vazgeçemez.

Arkadaşlar hepiniz çok teşekkürler soruların hepsini birden yanıtlayacağım. Benim liseyi 2 yerde okuma şansım var eğer ortalama bir puan alırsam ailemin yanına hafta sonları gidip geleceğim. Yüksek puan alırsam da tatillerde felan gidip geleceğim. Yani o yüzden bana mini İtx mi ? laptop mu ? bilmiyorum. Gelelim Xbox one x konusuna yabancı forumlarda biraz baktım da 500 dolar PC killer olarak geçiyor. O biraz kafamı karıştırdı. Ben her zaman Grafikleri en düşükte oynamış birisiyim benim 4k hevesim yok.

Son düzenleme:
@KutalpTR hocam sadece oyun için alınacak ise Masaüstü alın. Ama şöyle bir alternatifte var lise de ödevler araştırma için illa bir bilgisayar şart ise 1500-2000 TL'ye bir laptop alın. Kalan paraya PS4 Pro+ Birkaç oyun alın. Lol,cs go gibi basit oyunlar zaten laptopta sıkıntısız açılır. Gta V gibi oyunları da PS4 Prodan 4K 60 FPS sıkıntısız oynarsiniz.

Hocam ödevler masaüstün den yapılmıyor mu ? Ona yasak mı ? Hocam bide ben başta belirmiştim forza serisini seviyorum fifa serisini seviyorum diye o yüzden PS 4 direk eleniyor.

Fifa serisini seviyorsan niye PS4 elensin? Nasıl bir mantık bu? Fifa için artık Sony ile anlaşıldı zaten. Ki Forza serisinin oyunları da PC'ye gelecek zaten. Şu anda bir konsol alınacaksa, en alınmayacak cihaz XBOX modelleridir.

Yok ben size bir şey demedim fifa için PS4 ü elemedim canım. Forza yüzünden eledim acaba bir adet 3000 TL lik Mini İtx pc toplayıp birde PS4 slim mi alsam ?

@KutalpTR hocam taşımanız kolay olsun diye öneri de bulundum. Sürekli yanınızda 5-6 KG masaüstü taşımak yerine 1-3 KG laptop tasirsiniz daha rahat edersiniz. Forza Pcye çıkınca oynarsiniz hocam

Bende diyorum zaten bir Gaming Laptop birde ps4 slim. Laptop da Monster sizce nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…