Oyun için Note 9 Pro mu Note 10S mi?

Telefonları kullananlar performans ve ısınma konusunda görüşlerini yazabilir mi?

@BERWAR

10S bende var. AMOLED yanması da var ama bilmeyen birine versem fark etmez o kadar az var. MIUI 14 yüklü ve performansı çok kötü ilk fırsatta 12'ye düşüreceğim. 12'de iken ve batarya sağlığı iyiyken performansı çok güzeldi. Ben 10S tercih ederdim ki öyle de yaptım vaktinde.

10S bende var. AMOLED yanması da var ama bilmeyen birine versem fark etmez o kadar az var. MIUI 14 yüklü ve performansı çok kötü ilk fırsatta 12'ye düşüreceğim. 12'de iken ve batarya sağlığı iyiyken performansı çok güzeldi. Ben 10S tercih ederdim ki öyle de yaptım vaktinde.
Bazıları MIUI 14 için daha performanslı demiş ama emin olamadım. Note 9 Pro MIUI 14 performansı nasıldır biliyor musunuz?

Bazıları MIUI 14 için daha performanslı demiş ama emin olamadım. Note 9 Pro MIUI 14 performansı nasıldır biliyor musunuz?

9Pro da bilmiyorum ama 10S de MIUI 14 çok kötü. 52 dereceye ısı limiti getirmişler. Power monitör'ü açıyorum; 52 derecede inanılmaz kasıyor, 51 de akıyor oyun. Sistem bugları da arttı biraz. MIUI 12.5 en güzeliydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı