Note 10s. Rahatsız etmiyorsa ekran yanığı tabii ki note 10s
Çok ısınıyor diyorlar ama siz kullandınız mı?Note 10s. Rahatsız etmiyorsa ekran yanığı tabii ki note 10s
Kullanmadım fakat en kötü soğutucu alırsınız.Çok ısınıyor diyorlar ama siz kullandınız mı?
Bazıları MIUI 14 için daha performanslı demiş ama emin olamadım. Note 9 Pro MIUI 14 performansı nasıldır biliyor musunuz?10S bende var. AMOLED yanması da var ama bilmeyen birine versem fark etmez o kadar az var. MIUI 14 yüklü ve performansı çok kötü ilk fırsatta 12'ye düşüreceğim. 12'de iken ve batarya sağlığı iyiyken performansı çok güzeldi. Ben 10S tercih ederdim ki öyle de yaptım vaktinde.
Bazıları MIUI 14 için daha performanslı demiş ama emin olamadım. Note 9 Pro MIUI 14 performansı nasıldır biliyor musunuz?
Teşekkürler, MIUI 13 nasıldı?9Pro da bilmiyorum ama 10S de MIUI 14 çok kötü. 52 dereceye ısı limiti getirmişler. Power monitör'ü açıyorum; 52 derecede inanılmaz kasıyor, 51 de akıyor oyun. Sistem bugları da arttı biraz. MIUI 12.5 en güzeliydi.
Teşekkürler, MIUI 13 nasıldı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.