Oyun için oluşturulan ticket yüzünden hesap banlanılır mı?

Arkadaşlar birkaç gün önce FH5 de yaşadığım bir sorun yüzünden Forza desteğe ticket oluşturdum. Bana birkaç klişe adım denettiler ve çözemeyince benden daha iyi incelemek için bir dosya istediler. Onu onu da gönderdikten 2 gün sonra yani dün herhangi bir gelişme olup olmadığını sordum. Bugün ise bir şey yazılmış mı diye bakmak istedim. Fakat nedense hesap bilgilerimi girdiğim zaman ilk önce login.live.com sizi çok fazla yönlendirdi diyor ardından aşağıda resmini koyduğum sayfayı yüklüyor. Şu an Forza supporta bilgilerim ile giriş yapamıyorum. PC dışında iki farklı telefonla da denedim yine aynı. Aklıma ise artık ban attıkları geliyor ama koca şirket böyle bir şey içinde ban atar mı emin değilim. Belki de sorun Microsoft kaynaklı. Hiçbir yerde çözümünü de bulamadım sorunun. Ha FH5'e girebiliyorum onda bir sıkıntı yok. Ama dediğim gibi ticket ı kontrol etmek için hesap bilgilerim ile giriş yapamıyorum. Bu konuda herhangi bir fikri olan var mı?

Ekran Görüntüsü (122).png

1 gün veya 48 saat bekleyin hocam. Arka arkaya çok fazla oturum açtıysanız olabiliyor, oturumu kapatma seçeneğini ya da beni hatırla seçeneğini açarak bu durumu azaltabilirsiniz.

Valla Opera GX kullanıyorum. URL'yi kopyalayıp kısayol oluşturmuştum ve ticketı açtığım günden beri o kısayolu kullanıyorum. Ticketı açtığımdan beri 15-20 kez bu kısayol ile giriş yaptım. İşte bugün böyle oldu. Yaşadığım sorunda ufak bir bug değil kesinlikle çözülmesi gerek. Günde de 3-4 kez yeni bir şey var mı diye kontrol etmiştim.

Valla Opera GX kullanıyorum. URL'yi kopyalayıp kısayol oluşturmuştum ve ticketı açtığım günden beri o kısayolu kullanıyorum. Ticketı açtığımdan beri 15-20 kez bu kısayol ile giriş yaptım. İşte bugün böyle oldu. Yaşadığım sorunda ufak bir bug değil kesinlikle çözülmesi gerek. Günde de 3-4 kez yeni bir şey var mı diye kontrol etmiştim.
Düzelir hocam biraz bekleyin, sorun yok. Benzer bir durum yaşamıştım şifre sıfırlama yaparken.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı