Oyun için PC vs konsol

Hocam 6K ya 2. el Series S alabilirsiniz hatta 2 kolluda bulabilirsiniz 2 kola gerek yoksa tek kollusunu 5K ya da bulursunuz.
Öyle yapacağım sanırım.Dil problemi var ama şimdilik Türkçe oyunlarda takılıp sonradan dil geliştirip diğer oyunları da oynarım sanırım.Zaten bu yaz bi dilde kendimi geliştirmek istiyordum bu da bahane oldu biraz daha :D

Öyle yapacağım sanırım. Dil problemi var ama şimdilik Türkçe oyunlarda takılıp sonradan dil geliştirip diğer oyunları da oynarım sanırım. Zaten bu yaz bir dilde kendimi geliştirmek istiyordum bu da bahane oldu biraz daha :D

Hocam bende aynı sorunu cok düşündüm RDR 2'yi oynarken bir şey anlamamaktan sırf oyunu oynayacagım diye ingilizcemi geliştirmeye başladım :D gerçekten biraz katatme var ve diyologları anlamasanda gözünün gördüğüyle hikayeyi anliyorsun zaten gears ve Forza serisinde Türkçe var ve Starfield'a konsollardada mod özelliği olcağından Türkçe yama modu kurabilirsiniz Skyrim'de olduğu gibi.

Hocam bende aynı sorunu cok düşündüm RDR 2'yi oynarken bir şey anlamamaktan sırf oyunu oynayacagım diye ingilizcemi geliştirmeye başladım :D gerçekten biraz katatme var ve diyologları anlamasanda gözünün gördüğüyle hikayeyi anliyorsun zaten gears ve Forza serisinde Türkçe var ve Starfield'a konsollardada mod özelliği olcağından Türkçe yama modu kurabilirsiniz Skyrim'de olduğu gibi.
Benim iş FIFA 23 ile hocam :D Onda Türkçe varsa benim için problem değil.Anlama seviyesine çıkmam zaten bi 2 ayımı alır.O sürede de FIFA'yı oynarım.

Benim iş FIFA 23 ile hocam :D onda Türkçe varsa benim için problem değil. Anlama seviyesine çıkmam zaten bir 2 ayımı alır. O sürede de FIFA'yı oynarım.

FIFA'da Türkçe var ama olmasa da koyacak bir oyun değilki hocam :D o oyunda neyi anlamayabilirsinizki.

Ben çoğu oyunu ucuzdan topladığım için PC derim. Ayrıca Game Pass de var. PlayStation oyunları bir süre sonra PC'ye de çıkıyor. Oyun oynamanın yanında diğer işlerini de halledebildiğin bir alet.

Çok mantıksız bence artık bilgisayar oyunları da ucuz değil. PlayStation'da bir oyunu oynamak için 2 yıl beklemekte mantıksız bence.

Hocam Steam zammından sonra kimse PC oyunu ucuz demesin Xbox Live Gold ve Xbox'un indirimlerinden cok ucuza oyun toplayabiliyorsun PS'dede iyi indirimler var.

Hocam Steam zammından sonra kimse PC oyunu ucuz demesin Xbox Live Gold ve Xbox'un indirimlerinden cok ucuza oyun toplayabiliyorsun PS'dede iyi indirimler var.
Ayrıca PS tarafında 2.el oyunlari çok iyi fiyatlardan alınabilir.Mesela bulunduğum ilçe de 100tl gibi bir fiyata rdr2 + 4 oyun satan birisi vardı.Elde kalanları dağıtıyorlar böyle.

Ayrıca PS tarafında 2.el oyunlari çok iyi fiyatlardan alınabilir. Mesela bulunduğum ilçe de 100TL gibi bir fiyata RDR2 + 4 oyun satan birisi vardı. Elde kalanları dağıtıyorlar böyle.

Hocam bir konsolu alacaksanız şunu bilerek alın ileriki nesildede onu alacaksınız cünkü oyun kütüphaneniz orada birikiyor.

Yeni fiyatlardan sonra ne düşünüyorsunuz?

Hocam bir konsolu alacaksanız şunu bilerek alın ileriki nesildede onu alacaksınız cünkü oyun kütüphaneniz orada birikiyor.

Yeni fiyatlardan sonra ne düşünüyorsunuz?
Almayı düşünüyordum da vazgeçtim ama alacak olsaydım Series S alacaktım.Hem dil problemi hem zamlar hem de çalışmamı etkilemesin diye vazgeçtim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı