Oyun için QoA Gimlet vs. KZ ZSX Terminator kulaklık

Eğer almadıysan bunada bak fiyatı uygun ve buda kaliteli wraith getirmiş güvenilir yer amazon gibi olmasada

Eğer almadıysan bunada bak fiyatı uygun ve buda kaliteli wraith getirmiş güvenilir yer amazon gibi olmasada
Almadım, bunlarda bakıyordum. Bir kaç gün daha araştıracağım.

@seatrou Hocam merhaba rahatsız ediyorum aylar sonrasında ama 2000 TL bütçe ile önereceğiniz en iyi iem kulaklık nedir? Bilgisayarda kullanmayı düşünüyorum ama mikrofonu da iyi olsun istiyorum ses kalitesindense mikrofon daha önemli benim için. Öneriniz nedir?

@seatrou Hocam merhaba rahatsız ediyorum aylar sonrasında ama 2000 TL bütçe ile önereceğiniz en iyi iem kulaklık nedir? Bilgisayarda kullanmayı düşünüyorum ama mikrofonu da iyi olsun istiyorum ses kalitesindense mikrofon daha önemli benim için. Öneriniz nedir?
Hocam merhaba asıl ben rahatsız ediyorum ama bende aynı bütçede IEM bakıyorum ne aldınız acaba ?

Hocam merhaba asıl ben rahatsız ediyorum ama bende aynı bütçede IEM bakıyorum ne aldınız acaba ?
Uzun bir süre Moondrop Jiu IEM kullandım sonrasında ise Wraith Sense PRO IEM geçtim memnunum şu anlık tavsiye edebilirim. Değişme sebebim tamamen kablo boyutu, tasarım ve yıpranmasından ötürüydü.

Uzun bir süre Moondrop Jiu IEM kullandım sonrasında ise Wraith Sense PRO IEM geçtim memnunum şu anlık tavsiye edebilirim. Değişme sebebim tamamen kablo boyutu, tasarım ve yıpranmasından ötürüydü.
Peki ses kasmada iş yapıyor mu ? En önemlisi oyun ve discord benim için.

İş görüyor. Mikrofon olarak günü fazlasıyla kurtarıyor ses kasmada da iyi yeterince.
Silah sesinden ziyade çevre sesleriyle daha baskın olup ses kasmada problem yarattığı söyleniyor. Ne düşünüyorsun hocam bu konuda? Ben de kulak içi bakıyorum bir sürü model mevcut hala karar veremedim wraith sense pro mu alsam yoksa arkadaşların önerdiği kz vk4, gimlet, salnotes zero vs kafamı karıştırdı. Eğer o sorun mevcut değilse ses kasmada wraith de benim çok hoşuma gidiyor direkt alabilirim fikirlerin nelerdir?

Silah sesinden ziyade çevre sesleriyle daha baskın olup ses kasmada problem yarattığı söyleniyor. Ne düşünüyorsun hocam bu konuda? Ben de kulak içi bakıyorum bir sürü model mevcut hala karar veremedim Wraith Sense Pro mu alsam yoksa arkadaşların önerdiği KZ VK4, gimlet, salnotes Zero vs kafamı karıştırdı. Eğer o sorun mevcut değilse ses kasmada Wraith de benim çok hoşuma gidiyor direkt alabilirim fikirlerin nelerdir?

Ben aldım iade ettim 50m uzaktaki köpeğin sıçma sesi ayak sesinden fazla geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı