Oyun için R5 7500F VS R5 7600

Evet 500tl çok fark değil sistemin çoğu parçasını aldım 2 3 parça kaldı, serin çalışması güzel bir şeymiş soğutucum thermalright assasin pearless argb
Hocam şahsen R5 7500F tercih eder ve aradaki fiyat farkınıda cebime koyarım ama olurda ekran kartınızı garantiye gönderdiniz veya GPU ile ilgili başka bir durum oldu, öyle bi durumda kasanızı çalıştıramayabilirsiniz. Öyle bi durumdada verdiğiniz fiyat farkına değebilir.

Hocam şahsen R5 7500F tercih eder ve aradaki fiyat farkınıda cebime koyarım ama olurda ekran kartınızı garantiye gönderdiniz veya GPU ile ilgili başka bir durum oldu, öyle bir durumda kasanızı çalıştıramayabilirsiniz. Öyle bir durumdada verdiğiniz fiyat farkına değebilir.

Evet ben bu yüzden R5 7600 tercih ettim, GPU garantiye gider veya başka problem olursa en azından görüntü almak için.

Teşekkür ederim hepinize artıları eksileri öğrenmiş oldum, biraz düşünüp karar verip alırım. Çok büyük bir indirime giren bir parça değilmiş sanırım indirim beklemeye gerek var mı sizce yoksa alıp geçeyim mi ?

Teşekkür ederim hepinize artıları eksileri öğrenmiş oldum, biraz düşünüp karar verip alırım. Çok büyük bir indirime giren bir parça değilmiş sanırım indirim beklemeye gerek var mı sizce yoksa alıp geçeyim mi?

Gerek yok, alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı