Oyun için VA panel monitör alınır mı?

Bütçe
2000

mustafas03

Hectopat
Katılım
3 Ağustos 2018
Mesajlar
207
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2000 TL bütçem var, VA panel bir monitör mü tercih etmeliyim IPS panel mi? Genellikle CS:GO oynuyorum ve global rütbesindeyim. Şimdiki kullandığım monitör 60Hz TN, görüş açısı ve renkleri çok kötü. Oyun harici maç ve film izliyorum. Renkler ve görüş açısı benim açımdan çok önemli. 27" istiyorum ama bütçeme göre monitör bulamadım. Sizce 24" yeterli midir?
 
IPS 24 almanızı öneririm hocam, 27 rekabetçi oyunlarda sizi zorlayacaktır.
Curved isterseniz en az 27 inç almanızı öneririm.
 
IPS paneller biraz pahallı ama bütçen yeterse olabilir tabii. Ama VA panel aldın diye de Silver’a düşmezsin merak etme:) O da gayet güzel bir paneldir. IPS’ten bir tık alttır yani renkler olarak. Zaten TN’den geçeceğin için ikisi de cennet gibi görünecek gözüne zaten;)
 

Aslında ViewSonic XG2405 düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyidir? Duruma göre 200 TL kadar bütçeyi aşabilirim. https://www.hepsiburada.com/samsung...alog-full-hd-freesync-monitor-p-HBV000019H4BS bu nasıldır?
Benim düşüncem IPS yana çünkü VA panel monitörlerde çok fazla ghosting sorunu var.

ViewSonic XG2405 alınır mı sizce?
IPS paneller biraz pahalı ama bütçen yeterse olabilir tabii. Ama VA panel aldın diye de Silver'a düşmezsin merak etme:) O da gayet güzel bir paneldir. IPS'ten bir tık alttır yani renkler olarak. Zaten TN'den geçeceğin için ikisi de cennet gibi görünecek gözüne zaten;)

Bütçeme ve kafama yatan IPS olarak sadece XG2405'i bulabildim. IPS panel, 144Hz 1ms ve standı çok hoşuma gitti, pivot özelliği falan. https://www.hepsiburada.com/samsung...alog-full-hd-freesync-monitor-p-HBV000019H4BS Bu monitör de kafama yatıyor aslında ama Hepsiburada hariç başka bir yerde göremedim ve 27".
 
XG2405 çok aşırı güzel ve çok kaliteli tam oyuncular için üretilmiş zaten model numarasındanda anlaşıldığı üzere bütçeniz yetiyorsa kesinlikle alın.
 
Linklediğim Samsung Odyssey G3 modeli nasıldır? Alınmaz mı?
O modelde ölü pixel sorunu var diye biliyorum. Bunlara bakabilirsiniz:
 

Geri
Yukarı