Benim şahsi tercihim Windows 10 Home olurdu herhalde. Performans olarak geri kalır yanı yok, hatta bazen önüne bile geçiyor. Çünkü Windows 10 Pro'da oyuncuların her dakika kullanacağı programlar yok. İşe daha yönelik bir sistem olduğunu düşünüyorum
Windows 10 Home sürümü yeterlidir. PRO şifreleme ve iş için gerekli hizmetler gereksizdir.
Bu hizmetler lazım olacağı zaman zaten yükseltme yapabilirsiniz.
Düşük fiyata OEM anahtar alarak kullanmanızı öneririm.
Türkiye’nin en güvenilir e-ticaret sitesi, milyonlarca ürün PTT güvencesi, ücretsiz kargo ve kapıda ödeme seçeneği ile kolay alışveriş! Cep telefonları, anne bebek, kitap, küçük ev aletleri ve elektronik kategorilerinde en ucuz fiyatlar burada!
Zamanında indirmiş olduğum home sürümü eksik dosya ile kurulumu yapmıştım. Çözüm ararken yapılacak işlemlerde pro sürüm olması gerektiğini öğrendim. Bu sebeple tecrübeden kaynaklı yazdım. Yani kısaca ileride sistemine girecek bir virüs veya başkaca nedenlerden dolayı sistem dosyalarında bozulma meydana geldiğinde düzeltmen için pro sürüm uygun olacaktır.
Ayrıca Buradan karşılaştırılmış özelliklere bakabilirsin.
Zamanında indirmiş olduğum home sürümü eksik dosya ile kurulumu yapmıştım. Çözüm ararken yapılacak işlemlerde pro sürüm olması gerektiğini öğrendim. Bu sebeple tecrübeden kaynaklı yazdım. Yani kısaca ileride sistemine girecek bir virüs veya başkaca nedenlerden dolayı sistem dosyalarında bozulma meydana geldiğinde düzeltmen için pro sürüm uygun olacaktır.
Ayrıca Buradan karşılaştırılmış özelliklere bakabilirsin.
İş Yönetimi ve Dağıtım başlığı altındaki özelliklerde "Atanan Erişim" özelliği başta olmak üzere (Sitede belirtilen özet bilgi dışında bu özelliği araştırmanızı tavsiye ederim.) diğer özellikler de kullanıcının windows üzerinde yönetim yetkilerine erişimini göstermektedir.