Oyun için Windows 10 Home mu Pro mu?

Oyun oynayacağım. PC'de Windows 10 Home mu yoksa Windows 10 Pro mu kullanmalıyım?

Sistemim: Union 2200 [Bafır Adam] | R3 2200G AMD Vega 8 GPU 8 GB DDR4 240GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com
Benim şahsi tercihim Windows 10 Home olurdu herhalde. Performans olarak geri kalır yanı yok, hatta bazen önüne bile geçiyor. Çünkü Windows 10 Pro'da oyuncuların her dakika kullanacağı programlar yok. İşe daha yönelik bir sistem olduğunu düşünüyorum

Pro kur, herhangi bir hata da windows komut sisteminden test veya değişiklik yapabilmen için pro sürümü istiyor.
Microsoft'un kendi sitesindeki karşılaştırmasında böyle bir şeyden bahsedilmemiş. Kaynağınız nedir?

Windows 10 Home sürümü yeterlidir. PRO şifreleme ve iş için gerekli hizmetler gereksizdir.
Bu hizmetler lazım olacağı zaman zaten yükseltme yapabilirsiniz.
Düşük fiyata OEM anahtar alarak kullanmanızı öneririm.

Zamanında indirmiş olduğum home sürümü eksik dosya ile kurulumu yapmıştım. Çözüm ararken yapılacak işlemlerde pro sürüm olması gerektiğini öğrendim. Bu sebeple tecrübeden kaynaklı yazdım. Yani kısaca ileride sistemine girecek bir virüs veya başkaca nedenlerden dolayı sistem dosyalarında bozulma meydana geldiğinde düzeltmen için pro sürüm uygun olacaktır.

Ayrıca Buradan karşılaştırılmış özelliklere bakabilirsin.

Oradan baktım zaten. Böyle bir şeyden bahsedilmedi diye sordum

Nasıl yazmıyor ? dikkatli incelemeni tavsiye ederim.

WIP'i mi diyorsunuz?
İş Yönetimi ve Dağıtım başlığı altındaki özelliklerde "Atanan Erişim" özelliği başta olmak üzere (Sitede belirtilen özet bilgi dışında bu özelliği araştırmanızı tavsiye ederim.) diğer özellikler de kullanıcının windows üzerinde yönetim yetkilerine erişimini göstermektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…