Dostlar merhaba.
Steam üzerinden herhangi bir oyun indirirken fotoğraftaki hatayı alıyorum, üstelik bu hatayı verdiği sırada disk komple dosyalardan gidiyor geri geliyor.
Yani bu hatayı aldığım sırada disk komple gidiyor geri geliyor.
Diski yedek disk olarak kullanıyorum, Windows'um SSD'ye kurulu.
1 TB Seagate Barracuda kullanıyorum, 7200RPM.
Hard diskim henüz yeni, ama yine de sorunun disk kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Steam'i tamamen silip tekrar denedim.
Hard Disk Sentinel üzerinden diski kontrol ettim, en ufak bir sorunla karşılaşmadım.
Steam'de The Witcher 3'e gelen görsel yenilikleri denemek için oyunu indirmeye başladım. Ancak indirme tamamlandığında böyle bir hata aldım. İnternette aramam sonucunda " Steam disk yazma hatası çözüm yöntemleri: Yöntem #1: common klasöründeki bozuk dosyayı imha etmek. Yöntem #2: dosya...
Steam'de The Witcher 3'e gelen görsel yenilikleri denemek için oyunu indirmeye başladım. Ancak indirme tamamlandığında böyle bir hata aldım. İnternette aramam sonucunda " Steam disk yazma hatası çözüm yöntemleri: Yöntem #1: common klasöründeki bozuk dosyayı imha etmek. Yöntem #2: dosya...
Hocam geç gördüm kusura bakmayın . Sorunu ben de çözemedim ve sorunun hard diskimde olduğunu anladım. Çünkü SSD'ye oyun indirirken sorun yaşamadım. Hard diski yakın bir garantiye vereceğim.
Hocam geç gördüm kusura bakmayın . Sorunu ben de çözemedim ve sorunun hard diskimde olduğunu anladım. Çünkü SSD'ye oyun indirirken sorun yaşamadım. Hard diski yakın bir garantiye vereceğim.