Oyun indirirken "sunucuya bağlanamıyor" hatası

Kaos1212

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Teknisyen
Hocalarım öncellikle selamlar. Ekte verdiğim sorunun çözümü lazım PS3 için modlu GTA falan var. İndirmeye çalıştığımda sunucuya bağlanamıyor hatası alıyorum. İnternette hiçbir sorun yok. Not: HTTP status code 403 hatanın adı.

Hocalarım öncellikle selamlar. Ekte verdiğim sorunun çözümü lazım PS3 için modlu GTA falan var. İndirmeye çalıştığımda sunucuya bağlanamıyor hatası alıyorum. İnternette hiçbir sorun yok. Not: HTTP status code 403 hatanın adı.

Hangi mağazadan indiriyorsun?

Aynı hatadan muzdariptim internette dolaşırken hiç bir sıkıntım yoktu ancak indirme yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyordum ve internet bağlatım sürekli kopuyordu modemi resetlemek işe yaramadı, müşteri hizmetleri sistemden kontrol ettiler bizlik bir şey yok dediler en sonunda yeni modem aldım sorun çözüldü

@Kaos1212
Manuel indirip kurmayı dene.

Hocam manual deneyim denemesinde ne güzel 4K Pro modunda bir sürü mağaza geldi.

Aynı hatadan muzdariptim internette dolaşırken hiçbir sıkıntım yoktu ancak indirme yapmaya çalıştığımda bu hatayı alıyordum ve internet bağlatım sürekli kopuyordu modemi resetlemek işe yaramadı, müşteri hizmetleri sistemden kontrol ettiler bizlik bir şey yok dediler en sonunda yeni modem aldım sorun çözüldü.

Hocam bir oyun için 500 TL masraf yapamaya gerek yok gibi 😅

Yeni konular

Geri
Yukarı