Çözüldü Steam Oyun indirmede disk çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Wolfejdert

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba ben ir oyun indirdiğimde internet hızı gözüküyor ama disk hızı 0'da kalıyor ve ilerlemiyor ne yapmalıyım? Tüm güncelleştirmeler yaptım.
Not: Önceden de bu oluyordu, 1 oyunu indirince diğer oyunun %19%unu indirip duruyor ve indirmiyordu ama şu an hiç inmiyor. Önceden yeniden başlatınca düzeliyordu şimdi hiç düzelmiyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-19 172725.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-19 172725.png
    21,7 KB · Görüntüleme: 36
Çözüm
Merhaba ben ir oyun indirdiğimde internet hızı gözüküyor ama disk hızı 0'da kalıyor ve ilerlemiyor ne yapmalıyım? Tüm güncelleştirmeler yaptım.
Not: Önceden de bu oluyordu, 1 oyunu indirince diğer oyunun %19%unu indirip duruyor ve indirmiyordu ama şu an hiç inmiyor. Önceden yeniden başlatınca düzeliyordu şimdi hiç düzelmiyor.

Steam'i silip yüklediniz mi hiç?

Steam'i silip yüklediniz mi hiç?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı