4 478424 Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 921 Çözümler 5 6 Haziran 2023 #1 Steam üzerinden bir oyun indiriyorum fakat uzun sürecek. Eğer indirmeyi durdurup sabah kalktığımda yeniden başlatırsam indirme sıfırlanır mı, yoksa kaldığı yerden devam mı eder?
Steam üzerinden bir oyun indiriyorum fakat uzun sürecek. Eğer indirmeyi durdurup sabah kalktığımda yeniden başlatırsam indirme sıfırlanır mı, yoksa kaldığı yerden devam mı eder?
Çözüm Wlixe 6 Haziran 2023 478424 dedi: Tamamdır bazı arkadaşlar oyun indirmesi yeniden başlıyor diye konu açmış sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok, kaldığı yerden devam eder.
478424 dedi: Tamamdır bazı arkadaşlar oyun indirmesi yeniden başlıyor diye konu açmış sorayım dedim. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok, kaldığı yerden devam eder.
4 491824 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 4.052 Çözümler 27 6 Haziran 2023 #11 Wlixe dedi: Öyle bir şey yok, kaldığı yerden devam eder. Genişletmek için tıkla... Eğer farklı bir diske indiriliyorsa oyun bazen diski okumayabiliyor yeniden başlatınca. Ama dediğiniz gibi normalde sorun olmuyor. Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Öyle bir şey yok, kaldığı yerden devam eder. Genişletmek için tıkla... Eğer farklı bir diske indiriliyorsa oyun bazen diski okumayabiliyor yeniden başlatınca. Ama dediğiniz gibi normalde sorun olmuyor.