Oyun inmesi için sistem nasıl bırakılmalı?

Hazard_inc

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Core i5-3470 işlemci
RX 550 Ekran Kartı
16 GB Ram
23.8 inc Curved Monitör
Arkadaşlar Steam'den GTA 5 indiriyorum. Okula giderken AFK bırakacağım. Bilgisayarı ekranın kapanmasını kapattım. Herhangi bir bir sıkıntı filan olur mu ya da daha güvenli bir yöntemi var mı?

Arkadaşlar Steam'den GTA 5 indiriyorum. Okula giderken AFK bırakacağım. Bilgisayarı ekranın kapanmasını kapattım. Herhangi bir bir sıkıntı filan olur mu ya da daha güvenli bir yöntemi var mı?
İndirmeyi aç, ekranı kapatmana gerek yok ama ailen rahatsız olursa falan diye kapatman iyi. Hiçbir şey olmaz, herhangi bir güvenlik şeyine de gerek yok. İçin rahat olsun.

Ben evde yokken indirme yaptığımda kullandığım Windows'lar da uyku modu kapalı olduğu için bir sıkıntı olmuyor. Mesela indireceğim dosya için 5 saat diyorsa "Wise Auto Shutdown" v.b. uygulama ile 30 dk - 1 saat ekleyip "otomatik kapanacak" şekilde ayarlıyorum. Sonuçta bir işim çıkabilir. Bu yüzden bilgisayarım belirlediğim saatte kapanacak şekilde uygulama ile ayarlıyorum. Monitörü kapatıyorum. Sabah uyandığımda yada eve döndüğümde indirme tamamlanmış ve bilgisayar kapanmış oluyor...

İndirmeyi aç, ekranı kapatmana gerek yok ama ailen rahatsız olursa falan diye kapatman iyi. Hiçbir şey olmaz, herhangi bir güvenlik şeyine de gerek yok. İçin rahat olsun.
Hocam uyku moduna girmesin ona dikkat edin. Girerse yüklenmez baştan yüklemek zorunda kalırsınız.

Denetim Masası/Güç Seçenekleri/Plan Ayarlarını Değiştir/Bilgisayarı uyku moduna geçir olan iki kısmı da hiç bir zaman olarak ayarla. Gelişmiş güç ayarları değiştir/Sabit disk bölümünde eğer disk yazma işlemi yapmazsa uykuya geçer burayı sıfır yap eğer internet gidip gelirse arada beklediği sürede yazma işlemi olmazsa uykuya geçer. Uyku bölümüne tıkla oradakileri sıfır yap sorun olmaz.

Bilgisayarın uyku moduna gecme özelliğini devre dışı bırak parlaklığı kış arka planda başka bir uygulama açık birakma monitörü kapat sistem acik kalsin laptopsa şarja tak. Ekranı kapatma uyku moduna geçer.

Yeni konular

Geri
Yukarı