YouTube Oyun kanalına ses kaydı olmadan video atmak

oyyuncuonur

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben YouTube kanalım için oyun videoları çekerken, oyun oynama esnasında ses kaydı almayıp oyun videosunu direkt YouTube kanalıma atsam ileride para kazanmam açılınca bir sorun olur mu? İşin kolayına kaçtığım için bir problem olur mu? YouTube oyun videolarının ses kaydı olmadan izlenmeyeceğini söylüyorlar. Peki oyunun ayarlarından Türkçe altyazıları açsam, ses kaydım olmadığı halde Türkçe alt yazılar sayesinde izlenir değil mi videolarım?

Merhaba arkadaşlar. Ben YouTube kanalım için oyun videoları çekerken, oyun oynama esnasında ses kaydı almayıp oyun videosunu direkt YouTube kanalıma atsam ileride para kazanmam açılınca bir sorun olur mu? İşin kolayına kaçtığım için bir problem olur mu? YouTube oyun videolarının ses kaydı olmadan izlenmeyeceğini söylüyorlar. Peki oyunun ayarlarından Türkçe altyazıları açsam, ses kaydım olmadığı halde Türkçe alt yazılar sayesinde izlenir değil mi videolarım?
Tutmaz hocam , tek şekilde sessiz videolar tutar , o da yemek yapma veya ürün yapma gibi videolar , slime videoları gibi .

Merhaba, öncelikle şu merhaba arkadaşlar sözünü lütfen bırak her youtuber olmak isteyen dakikada elli defa arkadaşlar diyor. Çok sinir bozucu. Ama dediğin tutmaz genç kardeşim yinede sen çek videolarını at youtuba bişe olmaz kimseden onay almana gerek yok, bir şeyi istiyorsan yap.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı