- Makaleler
- 3
1k'lık bir fark yok ama gene de cyclone 2 daha üstün. Ne oynayacağınıza bağlıÇok kararsız kaldım hocam bütçeyi 1k daha fazla zorlamalımıyım diye![]()
1k'lık bir fark yok ama gene de cyclone 2 daha üstün. Ne oynayacağınıza bağlıÇok kararsız kaldım hocam bütçeyi 1k daha fazla zorlamalımıyım diye![]()
1K'lık bir fark yok ama gene de Cyclone 2 daha üstün. Ne oynayacağınıza bağlı
O zaman battle axe pro yeterli olur benceYani çok fazla profesyonellige ihtiyacım yok Forza, FIFA, Elden Ring gibi falan oyunlar oynayacağım rahat takılacağım daha doğrusu.
Aynen bende o şekilde düşünüyorum hocam teşekkürler yardımınız için.O zaman battle axe pro yeterli olur bence
Rica ederim. Eğer aliexpress üzerinde yeni hesap açarsanız aynı kolun OEM versiyonunu daha ucuza da alabilirsiniz bu arada. Gelme süresi uzar biraz daha ama daha ucuza gelmiş olur bilgilendireyim. Kolun adı aolion k20Aynen bende o şekilde düşünüyorum hocam teşekkürler yardımınız için.
Rica ederim. Eğer AliExpress üzerinde yeni hesap açarsanız aynı kolun OEM versiyonunu daha ucuza da alabilirsiniz bu arada. Gelme süresi uzar biraz daha ama daha ucuza gelmiş olur bilgilendireyim. Kolun adı aolion K20
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.