Oyun kolu önerisi

Bütçe verin ve hangi platform için kullanmak istediğinizi söyleyin.

Eğer bütçeniz 1K altında ise %100 replika DS4 öneririm. Replika olduğuna bakma, en üst sınıf çakma olduğu için ömrü hem çok uzun hem de sorun yaşamazsın. 2 yıldır aktif kullanıyorum, 1 tane bile sorun yaşamadım. Bu fiyata başka kablosuz kontrolcü bulamazsın bile. En son bu fiyatların kat ve kat üstüne Logitech'in yıllar önce piyasaya sürdüğü 2000'lerden kalma gibi his ettiren gamepadi vardı bir tek.

Tamamen %100 replika.

Düzenleme: Bütçe eklemenizi yeni gördüm, 1,5K yazmışsınız. Benim attığım sizin bütçenize göre zayıf kalıyor.

Fantech Shooter III Oyun Kolu Ortalama olarak bunu önerebilirim.

Bütceyi biraz aşıp bunu almanız en faydalısı olur.

Eğer bütçeniz 1K altında ise %100 replika DS4 öneririm. Replika olduğuna bakma, en üst sınıf çakma olduğu için ömrü hem çok uzun hem de sorun yaşamazsın. 2 yıldır aktif kullanıyorum, 1 tane bile sorun yaşamadım. Bu fiyata başka kablosuz kontrolcü bulamazsın bile. En son bu fiyatların kat ve kat üstüne Logitech'in yıllar önce piyasaya sürdüğü 2000'lerden kalma gibi his ettiren gamepadi vardı bir tek.

Tamamen %100 replika.

Düzenleme: Bütçe eklemenizi yeni gördüm, 1, 5K yazmışsınız. Benim attığım sizin bütçenize göre zayıf kalıyor.

Hiçbir zaman replika ürün almayı önermem, önerene de karşıyım. Ürünün garantisi yok bir şeyi yok. Siz 2 yıl kullandınız diye bende 2 yıl kullanacağım garanti değil. Replikaların hemen hepsinde drift sorunu başta kronik geliyor.

Fantech Shooter III Oyun Kolu ortalama olarak bunu önerebilirim.

Hiçbir zaman replika ürün almayı önermem, önerene de karşıyım. Ürünün garantisi yok bir şeyi yok. Siz 2 yıl kullandınız diye bende 2 yıl kullanacağım garanti değil. Replikaların hemen hepsinde drift sorunu başta kronik geliyor.

Ürün değerlendirmeleri hiç öyle demiyor. Drift sorunu kronik olan modeller dandik, düşük sınıf replika ürünler oluyor. Benim attığım %100 replika en üst sınıf. Çok biliyorsanız o bütçeye daha iyisini siz bulun demeyeceğim çünkü bulamazsınız. Parasına göre alınması en mantıklı ürün. Bu fiyata eski çağdan kalma kablolu xbox 360 kolu önermeyin lütfen.

Fantech Shooter III Oyun Kolu Ortalama olarak bunu önerebilirim.

Hocam çok fazla kullanmayacağım kolu arada bir forza bazen hıkayelı oyun falan çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok

Ürün değerlendirmeleri hiç öyle demiyor. Drift sorunu kronik olan modeller dandik, düşük sınıf replika ürünler oluyor. Benim attığım %100 replika en üst sınıf. Çok biliyorsanız o bütçeye daha iyisini siz bulun demeyeceğim çünkü bulamazsınız. Parasına göre alınması en mantıklı ürün. Bu fiyata eski çağdan kalma kablolu xbox 360 kolu önermeyin lütfen.
Hocam attığınızın tipi pek hoşuma gitmedi buna benzer bir şeyler var mı?

Hocam çok fazla kullanmayacağım kolu arada bir Forza bazen hıkayelı oyun falan çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok

O zaman öneri konusu açmadan direkt Trendyol'dan sipariş verin hocam. Biz bütceniz dahilinde en iyilerini önermeye çalışıyoruz. Size tavsiyem ayakkabıda bile replika almayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı