Oyun kolu önerisi

Ürün değerlendirmeleri hiç öyle demiyor. Drift sorunu kronik olan modeller dandik, düşük sınıf replika ürünler oluyor. Benim attığım %100 replika en üst sınıf. Çok biliyorsanız o bütçeye daha iyisini siz bulun demeyeceğim çünkü bulamazsınız. Parasına göre alınması en mantıklı ürün. Bu fiyata eski çağdan kalma kablolu Xbox 360 kolu önermeyin lütfen.

Xbox 360 kolu mu attıgım? Kafanız mı iyi anlamadım. Yorumlar her zaman doğruyu göstermiyor. Adam açıyor bakıyor paketleme iyi diye 5 yıldız veriyor böyle iş mi var? Ya da 1 gün kullanıp iyiymiş diye Hepsiburada, Trendyol ya da diğer firmalar kupon veriyor diye zorlama yorum yapıp 5 puan verip geçiyor. Hiçbiri cidden yorum yapmak için yapmıyor anca 10 kişiden 1-2'si.

Hocam gereksiz yükselmenin mantığı ne burada? Ayrıca yaptıgın karsılastırma ne alaka.

Yükselmiyorum hocam. Sadece replika da ayakkabı bile almayın derken replika hiçbir ürün alınmaz demeye getiriyorum. Özellikle elektronikte. SAR değeri olsun, Garantisi olsun, Malzeme kalitesi (plastik kalitesi ve sağlık güvencesi) olsun, Kablosuz ise bataryasının patlama ihtimali olsun tonla sebep var. Nerede üretildiği nerede imal edilip kim tarafından dağıtıldığı belli olmayan ürünler. Yarın bir gün başınıza bir şey gelse kimseye dava açamazsınız. Ben uyarı yapıyorum sadece. Üzdüysem kusura bakmayın yükselmedim ben mesajım öyle algılandıysa özür dilerim gerçekten.

Hocam attığınızın tipi pek hoşuma gitmedi buna benzer bir şeyler var mı?

Dış görünüşü orijinal DualShock 4'ün bire bir kopyası, aynı ürünün DualSense modeli de var ama içindeki devre DualShock 4 ile aynı. Yani DualSense özelliklerini kullanammazsınız.

Ayrıca benim size önerim ayakkabı dahil replika ürünlere her zaman göz atın. Sırf orijinal diye hiçbir farkı olmayan ürüne dünyanın parasını vermeyin, ikisi de ayakkabı, ikisi de aynı işi görüyor.

Xbox 360 kolu mu attıgım? Kafanız mı iyi anlamadım.

Sizin attığınıza Xbox 360 kolu demmedim, bu fiyata daha kalitelisini bulun dedim. Ben mesajımı yazmaya başladığımda konu sahibi bütçe belirtmediği için fiyatına göre en mantıklı ürün olanı önerdim.

Dış görünüşü orijinal DualShock 4'ün bire bir kopyası, aynı ürünün DualSense modeli de var ama içindeki devre DualShock 4 ile aynı. Yani DualSense özelliklerini kullanammazsınız.

Ayrıca benim size önerim ayakkabı dahil replika ürünlere her zaman göz atın. Sırf orijinal diye hiçbir farkı olmayan ürüne dünyanın parasını vermeyin, ikisi de ayakkabı, ikisi de aynı işi görüyor.

İkisi de ayakkabı ikisi de aynı iş görüyor ben Nike ve çakma Nike da yapmam, Nike ve Kinetix gibi en azından marka ismi taşıyan ürünlerde yaparım. Ayak sağlığını, elektronik SAR değeri sağlığını düşünmeyen birileri varsa bir şey diyemem tabii. Yaş aldıkça topuk ağrısı, taban ağrısı veya topuk dikeni yaşamak isteyenler kapalı çarşıdan 400TL'ye abidas alabilir. Ya da indirim kovalayarak 700 TL'ye Adidas'ya da indirimsiz 700 TL'ye gidip internetten adı sanı bilinen bir marka alabilir.

Sizin attığınıza Xbox 360 kolu demmedim, bu fiyata daha kalitelisini bulun dedim. Ben mesajımı yazmaya başladığımda konu sahibi bütçe belirtmediği için fiyatına göre en mantıklı ürün olanı önerdim.

Bu bütcedeki en kalitelileri bunlar zaten.

Replıka almayacağım arkadaşlar dediğim gibi çok fazla kol kullanmayacağım bu yuzden 2K 3K gibi bir para veresim yok kullanmayacağım şeye incehesapta vs. Gamepower ürünleri görüyordum cuma indiriminde onlar nasıldır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

%100 replika hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar bu videoya bir göz atsın derim. Bu videodaki ürün %80 replika, üzerinde Sony yazısı ve PS logosu olmadığından belli oluyor. Videodaki eksilerin birçoğu benim attığım üründe yok ona rağmen videodaki %80 replika kol bile hala alınabilecek düzeyde.

Sizin anlamakta zorluk çektiğiniz kısım benimm attığım ürünün %100 replika olması. Sizin aklınıza replika deyince en kötü seviye %30 replika ürünler aklınıza geliyor muhtemelen. Başka bir açıklaması olamaz.

Replıka almayacağım arkadaşlar dediğim gibi çok fazla kol kullanmayacağım bu yuzden 2K 3K gibi bir para veresim yok kullanmayacağım şeye incehesapta vs. Gamepower ürünleri görüyordum cuma indiriminde onlar nasıldır.

Hocam attıklarıma bakın. Gayet iyi ürünler. Gidip Gamepower gibi markalara yönelmeyin geneli kalitesiz ürünler çıkarıyor. Arada bir kaliteli bir şeyler çıkıyor tabii ama genel olarak kalitesiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

%100 replika hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar bu videoya bir göz atsın derim. Bu videodaki ürün %80 replika, üzerinde Sony yazısı ve PS logosu olmadığından belli oluyor. Videodaki eksilerin birçoğu benim attığım üründe yok ona rağmen videodaki %80 replika kol bile hala alınabilecek düzeyde.

Sizin anlamakta zorluk çektiğiniz kısım benimm attığım ürünün %100 replika olması. Sizin aklınıza replika deyince en kötü seviye %30 replika ürünler aklınıza geliyor muhtemelen. Başka bir açıklaması olamaz.

Kol elde patlayıp bir parmağı kaybedince gelen pismanlık.

Ben önerimi yaptım, uyarımı yaptım geri çekiliyorum geri kalanı konu sahibine kalmış iyi aksamlar.

Bu bütcedeki en kalitelileri bunlar zaten.

O bütçede en mantıklıları onlar zaten, ben 1K altı için yazıyorum.
Ayakkabı konusunda ne saçmaladınız anlamadım onu geçiyorum.

Konu sahibi replika almayacağını belirtmiş. Daha fazla uzatmaya gerek yok. İyi akşamlar.

Kol elde patlayıp bir parmağı kaybedince gelen pismanlık.
HAHAHAHHA. Sadece gülüyorum, başka bir şey demiyorum. Gerçekten yazık...

O bütçede en mantıklıları onlar zaten, ben 1K altı için yazıyorum.
Ayakkabı konusunda ne saçmaladınız anlamadım onu geçiyorum.

Konu sahibi replika almayacağını belirtmiş. Daha fazla uzatmaya gerek yok. İyi akşamlar.

Saçmalamadımda anlamak isteyen anlıyor. Bütçe 1K altındaysa replika alacağına almasın hiç zaten. Neyse daha fazla tartışmaya gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı