Oyun laptoplarında ekran kartı değişimi

MaviDumanEtkisi

Hectopat
Katılım
28 Nisan 2014
Mesajlar
204
Yer
Kocaeli, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Malum çoğu laptoplarda ekran kartı lehimli olduğu için değişmesi mümkün değil. Ama bazı markalar buna olanak sağlamış mesela; MSI marka oyun laptopları Technopat grubunun da yaptığı bir ekran kartı değişimi vardı gayet de kolay değiştirmişlerdi.

Benim asıl sormak istediğim Asus Rog G750JZ veya Asus Rog G750JH modellerinde ekran kartı değişiyor mu?
Bu konu hakkında bana yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Harici ekran katı olan tüm modellerde ekran kartı değişimi yapılabiliyor . Asus Rog serisininde bildiğim kadarıyla hepsi harici ekran kartlı bu yüzden değişim olur .
 
Eray Aker in de dediği gibi Harici ekran kartları değiştirilebilir heralde :D

Şimdi baktımda Msi gt70 ve Asus g750 lerde Performans Harici Ekran Kartı olarak geçiyor
 
Şu g750jz nin tek kötü yanı işlemcisi :D Ne vardı 4800mq taksalardı :D Onun dışında enfes bir şey ya. Msi dan kat kat güzel bir kasası var :D
 
Şu g750jz nin tek kötü yanı işlemcisi :D Ne vardı 4800mq taksalardı :D Onun dışında enfes bir şey ya. Msi dan kat kat güzel bir kasası var :D

Haklısın 4930mx işlemci bile koyabilirlerdi ama o zaman da fiyat fazla olurdu . 4800mq olması birşeyi ifade etmiyor gibi geldi bana. Intel Core i7 4800MQ vs 4700HQ bu linkten aradaki puanlamayı görebilirsiniz bence işlemci yavaş değil 3.4 ghz hıza çıkıyor ki %100 kullanımda 60 derecelerde oluyor zaten Asus soğutma sistemi ile ben hız aşırtma taraftarıyım ve hızı 3.7 ghz bile yapabilirim sonuç olarak ucuza aynı hızı elde etmiş oluyorum.

Dikkat edin Asus Rog G750jz overclock edilebilen oyun laptobu diye tanıtılıyor :) buna olanak veriyor yani :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı