Oyun laptopu mu oyun bilgisayarı mı?

Priapus

Hectopat
Katılım
17 Temmuz 2013
Mesajlar
36
Herkese merhabalar bugünlerde oyun amaçlı bir bilgisayar almaya karar verdim. 3000 tl bütçem var bununla laptop alırsam Asus'un g75 modelini, bilgisayar alırsam ise gtx680 ekran kartı bulunan bir bilgisayar toplayacağım. Açıkçası hala bir karar verebilmiş değilim. Masaüstü daha çok performans verecektir ancak gözüm hala dizüstünde her ne kadar ağır olsa da gittiğim yerlerde canım sıkılmaz diye düşünüyorum. Tabletim var ancak oyunları nasıl desem, hem bilgisayar oyunları gibi güzel değil hem de bir süre sonra sıkıyor insanı. İnternet olmasa bir şey yapamıyorum pek. Ama elime alsam 10 saat oyun oynayacak kadar bilgisayar oyunlarını seviyorum :) . O yüzden bir karar vermek zorundayım bana yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üniversite veya sürekli bir seyahat durumundaysan hiç düşünme MSI gaming serilerinden bir tane al kendine derim. Onlar masaüstünü çöpe attırıp yerden tasarruf ettiren laptoplar. 3000TL yede masaüstünü hiç aratmayacak bir tane alabilirsin.
 
MSI GE70 2OE-049XTR Notebook

3114 TL furkanbicici'nin önerdiğinden farkı ekran kartı GTX 765M ve 17.3'' ama taşırken zor olursa msi ge40 ta alabilirsin, gtx760m de güzel bir ekran kartı ve 14'' olması taşırken kolaylık sağlar.
 
Tahmini geliş tarihi Ağustos diyor.;) şimdiden hayırlı olsun :)


6pxy5ul.png
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı