Kalim_x
Kilopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Bende Monster Abra A7 v13.1 var. 2-3 yıldır ben bu laptopta her türlü oyunu oynayabildim. 3 yıllık bir cihaz olmasına rağmen FC 24 gibi güncel oyunları da oynatıyor. Zaten Xbox uygulamasında çoğu Xbox oyunlarını oynayabiliyorum. İstersem PC Game Pass alırım. Emulatörler sayesinde başka konsol oyunları da oynayabiliyorum. Bazı PS özel oyunları PC'ye geliyor. Gamepadim de F310. şimdi ben aslında laptopumda oyun oynamaktan gayet memnunum. Forza falan veya Bannerlord falan beni sarıyor. Euro Truck Simulator'ler falan. Yani demek istediğim PC de her oyun var. Fakat benim bir yanım da Xbox almak istiyor. Neden? Rahat görünüyor olması, hayatımda hiç konsolum olmaması, gibi durumlar, Xbox'ın beni cezbetmesine yol açıyor. Benim için yeni bir deneyim çünkü. Ama mantıken PC'deki oyunlarla Xbox'taki oyunları neredeyse aynı. Genel olarak sorum 2 tane.
1 - çoğu oyunu oynatan bir PC varken Xbox mantıklı mı?
2 - Xbox'ın yapıp da PC'nin yapamadığı ne var? Çünkü hayatım boyunca hiç konsolum olmadı. Bir konsolun, PC'den ne farkı var bilmiyorum. Yani konsolu konsol yapan şey nedir?
Yani şu an konsol alabilme şansım var. En azından Series S. Sadece mantık nedir onu merak ediyorum.
1 - çoğu oyunu oynatan bir PC varken Xbox mantıklı mı?
2 - Xbox'ın yapıp da PC'nin yapamadığı ne var? Çünkü hayatım boyunca hiç konsolum olmadı. Bir konsolun, PC'den ne farkı var bilmiyorum. Yani konsolu konsol yapan şey nedir?
Yani şu an konsol alabilme şansım var. En azından Series S. Sadece mantık nedir onu merak ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: