Ben Android için oyun yapmayı düşünüyorum ve bunun için LibGDX kullanmak istiyorum. Ama sormak istediğim şey oyun motorları ile yapılan oyunları incelediğimde Unity ile daha güzel grafikleri olan oyunlar yapılıyor. Ne farkları var ? Ben LibGDX kullanarak Unity, Unreal Engine ile yapılan oyunlar gibi oyun yapamaz mıyım?
Her motorun sana verdiği kolaylıklar ve kısıtlamaları vardır. LibGDX ile Unity veya Unreal Engine kullanmış oyun ayarında bir oyun çıkaramazsın (görsel açıdan). Javayla geliştirilen her program/oyun her zaman görsel açıdan kötü oluyor. Neden böyle bir durum var bilmiyorum ama bu dille yazılmış ve güzel GUI'yı olan hiç bir oyun/program görmedim.
Her motorun sana verdiği kolaylıklar ve kısıtlamaları vardır. LibGDX ile Unity veya Unreal Engine kullanmış oyun ayarında bir oyun çıkaramazsın (görsel açıdan). Javayla geliştirilen her program/oyun her zaman görsel açıdan kötü oluyor. Neden böyle bir durum var bilmiyorum ama bu dille yazılmış ve güzel GUI'yı olan hiç bir oyun/program görmedim.
Hepsi 2d yapılan oyunlar ve attığın sitedeki oyunların ekran görüntülerine baktığımda hepsi piksel piksel olan oyunlardı, arkadaş güzel grafikli oyunlardan bahsetmiş. Ben de Java'yla yazılan neredeyse her şeyin kötü GUI'ya sahip olduğunu söyledim, yoksa piksel piksel 2d oyun yapıp diğer kısımlarını efsane kalitede yapabilir. Programlama dili olarak Java benim gözümde en iyisi ama GUI söz konusu olunca uzak duruyorum.