Steam hesabından herhangi bir şeyi kalıcı olarak kaldırmanız ne yazık ki mümkün değil.Merhaba, önceden Steam'den ücretsiz diye bir sürü aldığım oyunların müziklerini de almışım. Şu an müzikleri kaldırmayı denedim fakat beceremedim. Müzikler hesaptan kalıcı şekilde nasıl kaldırılıyor?
Oyunları kaldırmayı biliyorum zaten reis ben müzikleri kaldırmak istiyorum onu bulamadımSteam Destek bölümüne gir en aşağıda oyunu kalıcı olarak Steam hesabımdan kaldırmak istiyorum var. Her oyun için bir bir bunu yapman lazım.
Kütüphanede gözükmesin yeter benim içinSteam hesabından herhangi bir şeyi kalıcı olarak kaldırmanız ne yazık ki mümkün değil.
Ekran görüntüsü atabilir misiniz bir?Kütüphanede gözükmesin yeter benim için
Nerenin ekran görüntüsünü?Ekran görüntüsü atabilir misiniz bir?
Müziklerin olduğu kısmın.Nerenin ekran görüntüsünü?
Şu kısım.Biraz geç attım bu arada kusura bakma.Müziklerin olduğu kısmın.
Reis oradan denedim sadece oyunlar çıkıyor oyun müzikleri çıkmıyor ama dediğiniz gibi zararı yok kalsada bir şey olmaz yine de teşekkürlerHocam bunların bir zararı yok yani. Kalsa da olur. Kütüphanede görmek istemiyorsanız sağ tık yapıp gizle diyebilirsiniz. Eğer tamamen kaldırmak istiyorsanız ise; Steam Destek> X Soundtrack (Oyunlar, Yazılım vs. kısmında )> Bu oyunu/ögeyi hesabımdan kaldırmak istiyorum adımlarını uygulayarak kaldırabilirsiniz. Ben +18 bir oyunu bu sayede hesabımdan kaldırmıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.