xlegarr Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #1 Selam. Başlıkta da okuduğunuz gibi amacım oyun programlamayı, geliştirmeyi öğrenebilmek. Unity 2D ile başlamak istiyorum, ne yapmalıyım?
Selam. Başlıkta da okuduğunuz gibi amacım oyun programlamayı, geliştirmeyi öğrenebilmek. Unity 2D ile başlamak istiyorum, ne yapmalıyım?
H HalfGlaze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2011 Mesajlar 1.289 Makaleler 1 Çözümler 16 16 Mayıs 2023 #2 Araştırma yapmayı öğren öncelikle gerisi gelecektir.
Kernel60Hz Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #3 xlegarr dedi: Selam. Başlıkta da okuduğunuz gibi amacım oyun programlamayı, geliştirmeyi öğrenebilmek. Unity 2D ile başlamak istiyorum, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... C# öğren ve Unity arayüzünü öğren.
xlegarr dedi: Selam. Başlıkta da okuduğunuz gibi amacım oyun programlamayı, geliştirmeyi öğrenebilmek. Unity 2D ile başlamak istiyorum, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... C# öğren ve Unity arayüzünü öğren.
Mert_in Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #4 Kanka Udemy gibi yerlerde dersler izleyebilirsin istersen bir de C# öğren.
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.055 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #5 İlk başta C#'ı videolar veya yazılı kaynaklarla hallet daha önce hiçbir programlama dili bilmiyorsan sonra Unity'i kurcalayarak çözersin. Eğer daha önceden bir bilgin varsa direkt Unity'i kurcala yavaş yavaş kavrarsın.
İlk başta C#'ı videolar veya yazılı kaynaklarla hallet daha önce hiçbir programlama dili bilmiyorsan sonra Unity'i kurcalayarak çözersin. Eğer daha önceden bir bilgin varsa direkt Unity'i kurcala yavaş yavaş kavrarsın.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #6 C#, C++ gibi dillerle yapılıyor diye biliyorum. Ayrıca programlama dili öğrenerek araştırarak başla derim. CryEngine Unreal Engine Oyun geliştirme motorları da vardır ama yine de programlama dilinden geçiyor programlama diline hakim olman gerekiyor.
C#, C++ gibi dillerle yapılıyor diye biliyorum. Ayrıca programlama dili öğrenerek araştırarak başla derim. CryEngine Unreal Engine Oyun geliştirme motorları da vardır ama yine de programlama dilinden geçiyor programlama diline hakim olman gerekiyor.