Until dawn öneririm birkaç arkadaş kışın dağ evine gelirler bir arkadaşları için (aslında önceden de gelmişlerdir fakat o gelişlerinde arkadaşlarının kardeşini yanlışlıkla öldürmüşlerdir. Bu seferde öylesine geliyorlar.) sonra birkaç şüphe uyanıyor herkeste çünkü evin etrafında birini görürler ve o kişi zamanla hepsini öldürmeye çalışır tabii sen doğru seçenekleri seçip oyunda kalırsan polisleri arayabilir ve kurtulabilirsiniz. En sevdiğim yanı da oyun sana 2 seçenek veriyor mesela 2 arkadaşın kaçırıldı biri sevgilin biri kardeşin hangisi kurtulacak gibi güzel bir oyun. (Pek anlatamadım ama izlersen ya da oynarsan çok güzel jump scare çok az.
Hikayeli oyunlar seviyorsan kesinlikle the Walking Dead serisini öneririm. Oyunu oynadıktan sonra "bir oyun bu kadar hayat degistiremez" dedim. Çünkü oyun duygusal yönden ciddi anlamda çok etkiliyor. Biraz süre geçtikten sonra oyuna tutulup sanki oyun için de gibi hissediyorsunuz kendini. (Spoiler vermeden konuşacağım). Karakter ölümlerine bile agliyorsunuz. Sizin seçiminizle hikaye şekilleniyor. Yani "her şey sizin elinizde"
Witcher 3 oyun inanılmaz bir oyun. Müzikleriyle dövüş sistemiyle karakterleriyle ana veya yan farketmez tüm içerdiği hikayeleriyle efsaneler ötesi bir oyun. Oyunun kötü yanları da var elbet. Bana göre tek kötü yanı oyunun başları biraz sıkıcı gelebilir. Bir de ileride bazı sıkıcı görevler var ama çok seversin. İnan bana.