Oyun övelim

Erzurum gibi oyun mu olur ya. Kuzey ve güney kutbunun kokusu hala içimizde. Onların yaptığı oyun kanımıza işledi. Hele cami koyması beni o kadar mutlu etti ki dışarı çıkıp mevlüd veresim geldi. Hele hele oyunun logosu yerine Unity project olması tarif edilemez. Bazı arkadaşlar (arkadaş yerine başka bir şey derdim ama...) Oyunu beğenmemiş. Onlar gibi Vatan hainleri anca yabancı oyunları beğenir. Yazık vallahi insan kendi milletinin yaptığı oyuna kötü der mi?
gerçek fikirlerim tam tersi. Böyle berbat oyun mu olur? Adamlar copy-paste yapmış scriptleri. Gerçekten yazık. Bunlar yüzünden Türk oyunları kötü anılacak.

Galiba videosunu görmüştüm bunun. Oyunda kız var mıydı? Varsa ben izlediğimdir.

Euro Truck Simulator 2

Gece vakti herkes uyumuş. Ses seda yok etrafta demliyorsun çayını. Bir de ses sistemine bağlıyorum Spotify'ı açıyorum oynatma listemi. Bir taraftan arka planda hafif hafif müzik bir taraftan yolculuk 10 numara kafa dağıtmalık oyun.

Galiba videosunu görmüştüm bunun. Oyunda kız var mıydı? Varsa ben izlediğimdir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunun gibi bir kalite olabilir mi ya? Saz bile var.

Müziklerini hala dinliyorum. Şu oyunun özüne bağlı kalarak bir Remake'i çıksa parasını düşünmeden alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…