Nightmare12 Decapat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 629 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #11 aygün bey 63 dedi: Merhaba değerli arkadaşlar, ben laptop kullanıcısıyım. Zula oynuyorum, laptopumun sistem gereksinimleri Zula'ya yetiyor. Bilgisayara zarar verir mi? Zula oynamam cevap verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara sert davranmassan ve gereğinden fazla zorlamassan kayda değer bir şey olmaz zaten her an bozulma ihtimali var sen oyun oynamasan bile.
aygün bey 63 dedi: Merhaba değerli arkadaşlar, ben laptop kullanıcısıyım. Zula oynuyorum, laptopumun sistem gereksinimleri Zula'ya yetiyor. Bilgisayara zarar verir mi? Zula oynamam cevap verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara sert davranmassan ve gereğinden fazla zorlamassan kayda değer bir şey olmaz zaten her an bozulma ihtimali var sen oyun oynamasan bile.
G Gdjer372 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 1.050 Çözümler 3 29 Nisan 2022 #12 Genelde aileler çocukları oynamasın diye söyler bu cümleyi. Bilgisayar aşırı ısınmadığı sürece istediğin kadar oyna hiçbir şey olmaz.
Genelde aileler çocukları oynamasın diye söyler bu cümleyi. Bilgisayar aşırı ısınmadığı sürece istediğin kadar oyna hiçbir şey olmaz.
KebabAlanya Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 762 Yer Alanya 29 Nisan 2022 #13 Hacı senin soluduğun hava da zararlı en iyisi nefes almamak
İlatem Centipat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.413 Makaleler 5 Çözümler 4 29 Nisan 2022 #14 Herkes cevaplamış benim de katkım olsun, yarış arabası alıp bakkala gitmek için kullanmak gibi bir şey bu.
Herkes cevaplamış benim de katkım olsun, yarış arabası alıp bakkala gitmek için kullanmak gibi bir şey bu.
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 29 Nisan 2022 #15 Bilgisayarına bağlı, güç beslemen ve soğutman zayıfsa verir.
MKarlion Megapat Katılım 23 Mart 2017 Mesajlar 178 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #16 Eğer kapanma noktasına gelecek sıcaklıklar oluşuyorsa oyun oynarken zarar verir. Ama çok ısınma olmuyorsa gönül rahatlığıyla oynayabilirsin.
Eğer kapanma noktasına gelecek sıcaklıklar oluşuyorsa oyun oynarken zarar verir. Ama çok ısınma olmuyorsa gönül rahatlığıyla oynayabilirsin.