Oyun oynamak için 25 bin TL bütçeye telefon önerisi

Bütçe
25000
Oyun konusunda evet POCO X6 Pro ezici bir üstünlüğe sahip ama günlük kullanımda maalesef ki (kendi düşüncelerim) S23 kamerasıyla ve şık tasarımıyla öne geçiyor ayrıyeten Call of Duty oynamıyorum ama yine de PUBG Genshin Impact gibi oyunlar oynayacağım için depolama benim için önemli olduğunu biliyorum ama ben şu an iPhone X kullanıyorum 64 GB ve bu telefonda PUBG ve Genshin Impact aynı anda indirili bir şekilde depolaması yetiyor ve 5 ila 10 GB kalıyor küçücük ekran sorununda ise alıştığım için artık pek etkileyeceğinden emin değilim ve S23 ile POCO X6 Pro AnTuTu puanı neredeyse aynı sayılır.

Hocam sende ayrı bir tuhafsın, oyun amaçlı istiyorum deyip günlük kullanımı savunuyorsun.

Günlük kullanımda S23 en iyisi.

s23 ün

256 ile 128 gb arasında hız farkı var diyorlar bu konuda birşey biliyormusunuz acaba
Ben 256 lık versiyonu kullanıyorum arkadaşım geçen hafta 128 lik versiyonu aldı aralarında hiç bir fark yok gibi, wuthering waves oynadık ikimizin telefonda sıkıntı çıkmadı.

Fark var diyorlarsa %3-5 lik fark vardır belki onu da profesyonel değilsen anlayamazsın.

Ben 256'lık versiyonu kullanıyorum arkadaşım geçen hafta 128'lik versiyonu aldı aralarında hiçbir fark yok gibi, wuthering waves oynadık ikimizin telefonda sıkıntı çıkmadı.

Fark var diyorlarsa %3-5'lik fark vardır belki onu da profesyonel değilsen anlayamazsın.

Anladım peki wuthering waves oyununda nasıl bir performans sağladığını öğrenebilir miyim?

Anladım peki wuthering waves oyununda nasıl bir performans sağladığını öğrenebilir miyim?

En yüksek grafiklere aldığımda 50-60FPS arası git gel yapıyor, arada bir 40'lara düşüyordu.

Normalde iphone tavsiye etmem ama oyun performansı konusunda adamlar iyi, bütçene uygun iphone bak istersen.

NOT: 25bin tl lik iphone sadece oyun kısmında s23 ten iyi olabilir ekran kalitesini,kamerayı, günlük kullanımları falan düşündüğün zaman s23 en iyi tercih olacaktır.

En yüksek grafiklere aldığımda 50-60FPS arası git gel yapıyor, arada bir 40'lara düşüyordu.

Normalde iPhone tavsiye etmem ama oyun performansı konusunda adamlar iyi, bütçene uygun iPhone bak istersen.

Not: 25bin TL'lik iPhone sadece oyun kısmında S23'ten iyi olabilir ekran kalitesini, kamerayı, günlük kullanımları falan düşündüğün zaman S23 en iyi tercih olacaktır.

Şöyleki açıkçası 25 bin e S23'ü geçen bir iPhone yok bende iPhone kullanmayı isterim şu anki telefonum iPhone X olduğu için geçmem kolay olur ama sıfır telefon almak istediğim için S23'ü geçebilecek ucuz bir iPhone ben açıkçası bilmiyorum.

Şöyleki açıkçası 25 bin e S23'ü geçen bir iPhone yok bende iPhone kullanmayı isterim şu anki telefonum iPhone X olduğu için geçmem kolay olur ama sıfır telefon almak istediğim için S23'ü geçebilecek ucuz bir iPhone ben açıkçası bilmiyorum.

Sıfır olarak zaten imkansız, 2. el olarak sarı siteden iPhone 12-13 falan belki bulursun ama dediğim gibi sadece oyun performansı olarak iyi, diğer bütün konularda S23'ün altında kalır.

Sadece oyun oynamak için de diğer bütün özellikleri yok saymak biraz saçma olur.

Sıfır olarak zaten imkansız, 2. el olarak sarı siteden iPhone 12-13 falan belki bulursun ama dediğim gibi sadece oyun performansı olarak iyi, diğer bütün konularda S23'ün altında kalır.

Sadece oyun oynamak için de diğer bütün özellikleri yok saymak biraz saçma olur.

Bencede 60 Hz ekran yenileme hızı ne ya vallahi Apple kafayı sıyırmış resmen.

Bencede 60 Hz ekran yenileme hızı ne ya vallahi Apple kafayı sıyırmış resmen.

Sorsan yıllar sonra da kasmıyor telefon derler :D

Ben Samsung Galaxy S20 kullanıyordum 2020 de çıkan telefon, ilk aldığım gün nasılsa en son kullandığım gün de aynıydı hızı, telefon kırıldı diye S23'e geçtim.

Geri
Yukarı