Oyun oynamak nasıl bırakılır?

Aethnt

Decapat
Daha fazla  
Oyunlara çok fazla para yatırdım ve seneye YKS'ye çalışmak için oyun oynamayı bırakmak istiyorum. Fakat para yatırdığım oyunu bırakırsam yazık olur diye düşünüp bırakamıyorum. Hesap kendi kişisel emailime bağlı olduğu için satma gibi bir seçeneğim de yok. Ne yapmam gerekiyor?

Oyunlara çok fazla para yatırdım ve seneye YKS'ye çalışmak için oyun oynamayı bırakmak istiyorum. Fakat para yatırdığım oyunu bırakırsam yazık olur diye düşünüp bırakamıyorum. Hesap kendi kişisel emailime bağlı olduğu için satma gibi bir seçeneğim de yok. Ne yapmam gerekiyor?

Birakmaya gerek yok benim abim bu sene gunde 1.30 saat oynayarak 13 bin yapti.

Kendinizi kısıtlamaya çalışın günde 4 saatmi 2 saat sonra 1 saat oynayın ama çok oynamayın.

Hocam bir sene dişinizi sıkın sonra gene oynayın. Ben 2 kere oyun hesabımı sattım ve çok pişmanım. İçinde sattığın sadece skinler değil, güzel anılar, arkadaşlıklar.

Birkaç seneliğine oyun oynamazsan kaybetçeğin hiçbir şey olmaz. Sınavdan sonra yine oynarsın, fakat sen oyun oynamaya devam edersen o hesap en fazla 500-600 lira değer kazancak. Bu 500-600 lira için geleceğini riske atmanın hiçbir anlamı yok. En iyisi oyunu silmek. YKS'den sonra yeniden indirirsin belki bu süreçte oyuna gelen yeni, bedava ve nadir şeyleri alamayacaksın. Fakat alt üstü bir oyun sadece zaman kaybı.

Benim taktiğim şudur, 1 saat ders çalış 30 dakika oyna. Böyle böyle devam ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir sene dişinizi sıkın sonra gene oynayın. Ben 2 kere oyun hesabımı sattım ve çok pişmanım. İçinde sattığın sadece skinler değil, güzel anılar, arkadaşlıklar.

1 sene ile olacak iş değil. 1 sene dişini sıkıp iyi bir yer tutturduktan sonra yine ders çalışması gerekecek lisedeki gibi yatarak mezun olunmuyor üniversiteden.

Bırakmaya gerek yok yorumunu doğru bulmuyorum asla ama kendinizi çok kaptırmadan oynamanızın zararının da olmadığını düşünüyorum. Bende kendimi bir FIFA bağımlısı olarak tanımlıyorum ve yıllardır hep 1500+ saat üstü oynuyorum her oyununu. Sınav senemde de bırakmadım bundan dolayı, her gün max 1-1.5 saat oynadım ve sınavda 48K yaptım. Ondan dolayı bırakmak yerine kendinize adam akıllı bir kısıtlama koymayı da deneyebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı