Oyun oynamaktan sıkıldım

Hollow Knight deneyebilirsin. Zor geliyor bazılarına ama bana hiç gelmedi açıkçası, öneririm.
Oyunun zor olduğu kısım Godmaster DLC'si falan, onda da bossların güçlü hallerini tek bir hasar bile almadan veya oyunun tüm bosslarını arka arkaya hiç ölmeden kesmen vs gerektiğinden oyunun zorluğu burada çıkıyor. Aşılamayacak bir zorluk değil ama zor yani.

Oyun onun haricinde çok ortalama bir zorluğa sahip. Yerine göre kolaylaşıyor, yerine göre nispeten zorlaşıyor. Genele bakıldığında çok zor bir tecrübe değil kesinlikle.

Oyunun zor olduğu kısım Godmaster DLC'si falan, onda da bossların güçlü hallerini tek bir hasar bile almadan veya oyunun tüm bosslarını arka arkaya hiç ölmeden kesmen vs gerektiğinden oyunun zorluğu burada çıkıyor. Aşılamayacak bir zorluk değil ama zor yani.

Oyun onun haricinde çok ortalama bir zorluğa sahip. Yerine göre kolaylaşıyor, yerine göre nispeten zorlaşıyor. Genele bakıldığında çok zor bir tecrübe değil kesinlikle.
Daha fazla katılamazdım. Bazı kişilere çok zor gelmiş. Souls like oyun diye fakat çok kolay oyundu bence de. Godmaster da normaldi bence.

Max Payne 1 bayağı uzundu. Zamanına göre de bayağı güzel oyundu. Tek saçmalığı damarlar üstünde yürümekti. Umarım onun için de uçmak için bir trainer falan geliştirmişlerdir.
Evet uzun bir oyundu. Damar üstünde yürüdüğümüz kısım da gerilimi arttıran bir kısımdı, olumsuz bir şey söylemek istemiyorum o oyunun bende yeri çok ayrıdır 🙂
Max Payne remake de yapılıyor fakat gelmesine çok uzun zaman var muhtemelen.

Bende öyleyim. Yaşım gereği sanırım, artık oyun oynamak sarmiyor. Arada ETS 2 tır sürüp strest atıyorum. Belki FIFA 23 falan indirime girerse çok alır oynarım, aksi takdirde hiç bir oyun sarmiyor. GTA falan bile sarmiyor artık, hele ki görevli oyunları hiç sevmiyorum. Üşeniyorum.

God of War oynadınız mı? Normalde oyun oynamaktan ben de sıkılmıştım. Ubisoft'un tekrar oyunlarını oynuyordum, God of War oynadım. Oyun oynama isteğim yerine geldi, kitabını dahi okudum. Gerçekten muazzamdı, God of War'ı oynamanızı tavsiye ediyorum.

Hikayeli ve durağan oyunlar sarmiyorsa direkt rekabetçi oyunlara yönelmelisin. Rekabetçiden sıkılınca başa donebilirsin, aynısını bende yasiyorum. Benim oyun döngüm aşağıdaki gibi oluyor.

Rekabetçi;
Apex Legends
R6

Kafa Dinleme;
LoL
Detroit, Mafia vs.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı