Oyun oynamaktan sıkıldım

God of War oynadınız mı? Normalde oyun oynamaktan ben de sıkılmıştım. Ubisoft'un tekrar oyunlarını oynuyordum, God of War oynadım. Oyun oynama isteğim yerine geldi, kitabını dahi okudum. Gerçekten muazzamdı, God of War'ı oynamanızı tavsiye ediyorum.
Aynı sıkıyor. Keyif almıyorum.

@venom94 anlıyorum. Oyun oynamaya bir süre ara vermeniz iyi olabilir, biraz dış dünyaya açılın.

Hikayeli ve durağan oyunlar sarmiyorsa direkt rekabetçi oyunlara yönelmelisin. Rekabetçiden sıkılınca başa donebilirsin, aynısını bende yasiyorum. Benim oyun döngüm aşağıdaki gibi oluyor.

Rekabetçi;
Apex Legends
R6

Kafa Dinleme;
LoL
Detroit, Mafia vs.
Adam lol oynayarak kafa dinliyo keşke ben de senin gibi olsam be.

RDR2 piyasadaki en iyi oyun olmasına rağmen seni sarmadıysa başka oyun öneremem.
Aşırı yavaş bi oyun herkese hitap etmeyebilir normaldir.

Son düzenleme:
Bende oyun oynamaktan sıkıldığımı fark edince farklı veya kafa yoran oyunlar oynamaya başlamıştım. Undertale, Doki Doki Literature Club, Caffe Talk vb. veya Satisfactory tarzı kafa yormanız gerektiğiniz oyunlar oynamayı deneyebilirsiniz. Eğer dediklerimdende keyif alamıyorsanız bence 1 2 ay oyun oynamayın gerçek hayattaki işlerinize odaklanın 1 2 ay sonra oynadığınızda bence keyif alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı