Oyun oynarken AMD sürücü hatası veriyor

• Konuyu başlatan JR01
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 671

JR01

Decapat
Daha fazla  
AMD kullanıyorum oyun oynarken driver hata veriyor ve donuyor ardından AMD uyarı penceresi açıyor açılan pencerede sistemimdeki bir yazılımın hatalı veya yanlış çalıştıgı yazıyor.

Windows veya driver yazılımlarında bir sorun varsa nasıl tümünü doğrudan düzeltebilirim? Format atmak istemiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim bir günde önceden oynadıgım oyunları oynayamamaya başladım.

Evet siliyorum. O klasör ekran kartı ve yonga seti sürücülerinin kurulum dosyalarının geçici olarak çıkarıldığı yerdir. Kurulum bittikten sonra gerek kalmıyor bilgisayarda durmasına.

Anladım teşekkür ederim peki sen de aynı hatayı alıyor musun oyun oynarken bu hatayı.

1744561651929.png

Tamamdır, kurabilirsin.

1744561745524.png

Burada en iyi seçenekler hangileri olur.

Anladım teşekkür ederim peki sen de aynı hatayı alıyor musun oyun oynarken bu hatayı.

Eki Görüntüle 2469193
Ben Ryzen 3 3200U işlemci kullanıyorum. Yani ekran kartım işlemcim. Bu hatayı oyunlarda hiç almadım. Hatayı Adobe After Effects ve Topaz Gigapixel gibi programlarda aldım. Hatanın sebebi ise dediğim programların ağır render yapmasıydı. Haliyle ekran kartım yetersiz kaldı, sonra bu hatayı aldım.

Eki Görüntüle 2469195

Burada en iyi seçenekler hangileri olur.
Minimal install ile kurun.

Ben Ryzen 3 3200U işlemci kullanıyorum. Yani ekran kartım işlemcim. Bu hatayı oyunlarda hiç almadım. Hatayı Adobe After Effects ve topaz gigapixel gibi programlarda aldım. Hatanın sebebi ise dediğim programların ağır render yapmasıydı. Haliyle ekran kartım yetersiz kaldı, sonra bu hatayı aldım.

Fulle kurdum bile sorun olur mu?

Ben Ryzen 3 3200U işlemci kullanıyorum. Yani ekran kartım işlemcim. Bu hatayı oyunlarda hiç almadım. Hatayı Adobe After Effects ve topaz gigapixel gibi programlarda aldım. Hatanın sebebi ise dediğim programların ağır render yapmasıydı. Haliyle ekran kartım yetersiz kaldı, sonra bu hatayı aldım.

MSI RX 5600 XT Gaming X modeli ekran kartım kötü bir ekran kartı değil diye biliyorum yaklaşık 4 5 sene önce falan toplamıştım sistemi işlemcim de Ryzen 5 3600 acaba darboğaz muhabbetimi var. Die düşünüyorum.

MSI RX 5600 XT Gaming X modeli ekran kartım kötü bir ekran kartı değil diye biliyorum yaklaşık 4 5 sene önce falan toplamıştım sistemi işlemcim de Ryzen 5 3600 acaba darboğaz muhabbetimi var. Die düşünüyorum.

Darboğazla alakalı değildir. Darboğaz olsa bile sadece istediğin performansı alamazsın.

Full versiyonda gereksiz araçlar oluyor. AMD overclock vs. kullanan yok bunları. Bir sıkıntı olmaz ama.

AMD'nin kendi sorunu, işlemciyle alakalı değil. AMD'nin 6000-7000 serilerinde bile böyle sorunlar varken sizin sorun yaşamanız çok normal. Biraz uğraşıp doğru sürücüyü bulmanız lazım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı