Oyun oynarken Aniden Kırmızı Ekran Hatası

Ceyhun_x06

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, ben dün akşam ekran kartı sürücüsünü güncellemek istedim, güncelledim de. Sonra biraz oyun oynayayım dedim, galiba 10-15 dk sonra oyun dondu ve kulaklığa çok kötü bir ses geldi. 5-10 sn kadar ardından ekran 3-4 sn siyah oldu ve kıpkırmızı ekran oldu. Kırmızı ekrandan 5-6 sn sonra da bilgisayar kapandı ve hiçbir şey yokmuş gibi açıldı. İlk defa kırmızı ekran aldım korktum önemlidir felan diye. Minidump'daki dosyaya baktığımda sorun ntoskrnl.exe'de çıkmış. Ekran kartı sürücüsünü geriye dön özelliğiyle geriye döndürdüm fakat şu an korkudan oyun oynayamadım. Sizce bir daha kırmızı ekran verir mi?

Bilgilendirirseniz çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kulaklıktan gelen ses olayını biliyorum bilgisayarımın RAM'i ve işlemcisi düşük olduğu için RAM konusunda çok aşırı zorlanırsa aynısını bende de yapıyor ve ses gidiyor. Kırmızı ekran olayını bilemeyeceğim ama ses olayında endişelenmene gerek olmayabilir bir şeyden dolayı çok zorlanmıştır diye düşünüyorum.

Öncelikle çok geç cevap verdiğim için çok çok özür diliyorum hepinizden, internete girmemeye kendi kendime söz vermiştim ama bugün gireyim dedim. Ekran kartı sürücüsünü güncelledikten sonra olmuştu bu olay. Büyük ihtimal ben kuramadım sonra zaten uğraşmadım. Sürücüyü eskiye döndürdükten sonra kırmızı ekran hatası almadım. Zaten internetten araştırmıştım, çoğu hatalı sürücü diyordu. Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum ve yine geç cevap için çok özür diliyorum hepinizden.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı