| BELLEK12 GB | BELLEK TİPİDDR3L |
| BLUETOOTH PORTUVar | EKRAN BOYUTU15,6" |
| EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ1366x768 | EKRAN ÖZELLİĞİHD WLED |
| GRAFİK TİPİNVIDIA GeForce GT 740M | İŞLEMCİIntel Core i7-4500U |
| İŞLEMCİ HIZI1,8 GHz | MARKAHP |
| MODELPAVILION 15-N005ST | SABİT DİSK1 TB |
| TV-OUT ÇIKIŞIHDMI | USB BAĞLANTI ADEDİ1 x USB 2.0, 2 x USB 3.0 |
| YAZILIMWindows 8 | Kart OkuyucuVar |
Hem HP, hem de Pavilion. Isınmasına pek çare yok, olması gerekenden fazla ısınıyorsa bilemem ama dışarıdan müdahale gerek. Ben de 4-5 yıldır HP Pavilion g6-1010et kullanıcısıyım. Kütahya'da okurken soğuk oda şartlarına karşı harika bir bilgisayardı benim gözümde. On numara ısınır, elleriniz üşümez. Soğutmasını başarabilirseniz performansına diyecek yok. Şahsen bilgisayarı kullandığım masanın üstüne kitap vs. yığıp yükselterek, laptopun fanının altına gelecek şekilde harici soğutucu koyarak kullanıyorum. Direk 220V prizden gelen güçle deli gibi soğutuyor, ellerim buz kesiyor kullanırken.Eğer donup kaldığı sırada bilgisayar fazla sıcaksa muhtemelen azami dereceyi geçtiği için donuyordur bilgisayar. Şuan bu laptop'tan kullanıyorum interneti, arada hiç kitap vs. yokken düz masaya koysam 1 saat kullandıktan sonra mavi ekran verir kapanır. Tecrübelerle sabit. Sistemsel olarak bütün problemler giderilmesine rağmen bilgisayarınız hala çok ısınıyorsa şuan ofiste kullanmakta olduğum Logitech N200 soğutucuyu tavsiye ederim. 2 kademeli, 1. kademe neredeyse sessiz 3 dB olarak geçiyor internette, 2. kademe biraz sesli 27-30 dB civarı olması lazım ama karşılığında verdiği soğukluk sesi gözardı etmenizi sağlıyor. Kucakta kullanmak için ideal, altı süngerli.
Bilgisayarınızı üzmeyin, onu bir çocuk sever gibi sevin, kırmayın onu.Bilgisayarımı aldığımdan bu yana termal macun değiştirmedim, stok haliyle duruyor. Bilgisayarı açamadığım günleri aradan çıkarırsak günde ortalama en az 6-7 saat kullanmışımdır bugüne kadar. İyi soğutmaya bakın, HP biraz nazlı makine. Soğutucu alana kadar altına kitap gibi şeyler koyarak yükseltin, rahat nefes alsın. Soğutucu özelliklerinden bahsettim ama kesin bir performans örneği sunmamışım. Satın almadan önce düz masada Skyrim oyununu 35-40 dakika zor oynuyordum, 90 dereceyi görüp kapanıyordu. Aldıktan sonra aralıksız 16 saat oynadım, umrunda olmadı.