Oyun oynarken bilgisayar ekranı donuyor ve dırr sesi geliyor

Benim yine buna benzer bir soğutucum var ama ortayı soğutuyor benim bilgisayarımın ısınan tarafı sol üst yani fanın olduğu yer oradan da sıcak hava çıkıyor
Umarım dedikleriniz işe yarar bu durum çok canımı sıktı..

Bios güncel değil mutlaka güncelle:
http://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp69501-70000/sp69887.exe
Sürücülerin çoğu güncel değil ve Win7 kullanıyorsun. Win 8.1.3'e geç.
Geçtikten sonra yeni konu açıp imzamdaki aida64 rapor sonucunu paylaşıp güncel sürücüleri verelim.
Win 8.1.3 formatı attıktan sonra HDTUNE 5.50 ile error scan testi yapıp healt bölümü ile beraber sonuç resmini paylaşın.

Bios dünden önceki gün güncelledim. Windows 8 kullanıyorum Windows 8.1.3'e geçsem mi diye tereddüt içerisindeyim. Core Temp ile ısı değeri ölçüyorum oyun kapalıyken 25-35 derece, oyun açıkken 50-70 arası soğutucuyla, soğutucu olmazsa 80-100 HDTUNE var fakat nasıl kullanılıyor bilemiyorum.

HDTUNE var fakat nasıl kullanılıyor bilemiyorum.
Dediğim sürüm ile Error scan kısmında scan tıklayıp bitmesini bekleyeceksin. Bittiğinde resim alacaksın ve Healt bölümünden de resim alıp paylaşacaksın.
Windows 8.1.3'e geçsem mi diye tereddüt içerisindeyim.
Geçmen daha iyi olur temiz kurulum ile.
Bios dünden önceki gün güncelledim.
Verdiğim dosya ile aynı ise ve güncelledi isen şuan sorun yok.

Ekranın donup dırr diye ses çıkarması büyük ihtimalle ekran kartının aşırı derecede ısınmasından kaynaklanıyor, ben ATİ X550X700 ün fanını çıkarıp işkence amaçlı CSSource oynayınca aynısı oluyor.

Evet sizin verdiğinizle aynı, şimdi dırr sorunu kalktı bazen mavi ekran geliyor hata kodu 0xc00021a gibi bir şey çıkıyor 1 kere oldu bu az önce, bilgisayar hantallaştı nedense
HDTUNE tıklıyorum aşağıda gözüküyor fakat çalışmıyor.

Virüsleri full temizledim fakat çok acayip bir yavaşlık var Çözüm önerirseniz sevinirim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…