lBarisbeyl Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #1 Selam arkadaşlar, oyun oynarken birden no signal geliyor ama ses var sebebi nedir?
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.807 Çözümler 25 8 Kasım 2023 #2 Arkadaki kablolar aniden gevşeyince no signal vermiş olabilir Artı 0 Eksi
KS KS lBarisbeyl Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #3 xquerzy dedi: Arkadaki kablolar aniden gevşeyince no signal vermiş olabilir Genişletmek için tıkla... ama sadece oyunda veriyor Artı 0 Eksi
xquerzy dedi: Arkadaki kablolar aniden gevşeyince no signal vermiş olabilir Genişletmek için tıkla... ama sadece oyunda veriyor
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.807 Çözümler 25 8 Kasım 2023 #4 Oyundan çıktıktan sonra düzeliyor mu? lBarisbeyl dedi: ama sadece oyunda veriyor Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Oyundan çıktıktan sonra düzeliyor mu? lBarisbeyl dedi: ama sadece oyunda veriyor Genişletmek için tıkla...
KS KS lBarisbeyl Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #5 xquerzy dedi: Oyundan çıktıktan sonra düzeliyor mu? Genişletmek için tıkla... hayır anca yeniden baslatıyorum öyle düzeliyor Artı 0 Eksi
xquerzy dedi: Oyundan çıktıktan sonra düzeliyor mu? Genişletmek için tıkla... hayır anca yeniden baslatıyorum öyle düzeliyor
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.807 Çözümler 25 8 Kasım 2023 #6 lBarisbeyl dedi: Hayır anca yeniden baslatıyorum öyle düzeliyor Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Oyun oynarken No Signal hatası bir göz atar mısın? Artı 0 Eksi
lBarisbeyl dedi: Hayır anca yeniden baslatıyorum öyle düzeliyor Genişletmek için tıkla... Çözüldü: Oyun oynarken No Signal hatası bir göz atar mısın?