Çözüldü Oyun oynarken ekran donuyor ses devam ediyor

  • Konuyu başlatan WD40
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 10B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
W

WD40

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda ortaya çıkan yeni :) sorunum bu. CS:GO yada başka bir oyun oynarken ekranda görüntü donuyor, ses devam ediyor ateş vs edebiliyorum ama görüntü yok. Bilgisayarı tamamen kapatıp açınca kendine geliyor. DDU ile temizleyip ardından temiz kurulum yaptım ancak sorun devam ediyor. Sorun her seferinde olmuyor, ilk 10 dakika içerisinde olmayınca daha olmuyor bilgisayarı kapatana kadar. Her 3 oynayışımdan 1 inde mutlaka atıyor ve tekrar kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Sorunun çözümünü internette bulamadım siz bilirsiniz belki :)

Sistem Özelliklerim: Dell G3 3590 Notebook
İ5-9300H İşlemci
NVidia 1050 Ekran Kartı
8GB 2666mhz DDR4 Ram
 
Çözüm
Aldığın mavi ekran dosyalarını Dell'in kendi desteğine gönderip sonuç almayı deneyebilirsin, belki oradan bilen varsa bakabilir.

Destek dediğim global desteğe yabancı dil ile.
Merhaba arkadaşlar,

Son zamanlarda ortaya çıkan yeni :) sorunum bu. CS:GO ya da başka bir oyun oynarken ekranda görüntü donuyor, ses devam ediyor ateş vs edebiliyorum ama görüntü yok. Bilgisayarı tamamen kapatıp açınca kendine geliyor. DDU ile temizleyip ardından temiz kurulum yaptım ancak sorun devam ediyor. Sorun her seferinde olmuyor, ilk 10 dakika içerisinde olmayınca daha olmuyor bilgisayarı kapatana kadar. Her 3 oynayışımdan 1'inde mutlaka atıyor ve tekrar kapatıp açmak zorunda kalıyorum. Sorunun çözümünü internette bulamadım siz bilirsiniz belki :)

Sistem özelliklerim: Dell G3 3590 notebook.
i5-9300H işlemci.
NVIDIA 1050 ekran kartı.
8 GB 2666MHz DDR4 RAM.

Abi ayni sorun su an bende de var ne yaptiysam olmuyor. Hallede bildin mi? Sorun neymis?
 

Geri
Yukarı