Merhaba, son günlerde bilgisayarda oyun oynarken ekran kapanıyor ekran kartı ışığı gidiyor ancak kasa çalışıyor, oyunun sesleri de geliyor. Bilgisayarı kapatıp açınca yeniden ekran açılıyor. Neden böyle oluyor olabilir?
Rtx 4060 tiEkran kartınız RX 570 mi?
Amd ryzen 5 56002. bir ekran kartı mevcut mudur veyahut Intel bir işlemci mi kullanıyorsun.
Merhaba, son günlerde bilgisayarda oyun oynarken ekran kapanıyor ekran kartı ışığı gidiyor ancak kasa çalışıyor, oyunun sesleri de geliyor. Bilgisayarı kapatıp açınca yeniden ekran açılıyor. Neden böyle oluyor olabilir?
Ekran kartı ışığı gidiyor
Evet hocam bilgisayarı 1 senedir kullaniyorum ancak son 1 haftadır bu hatayı alıyorum. Geçen haftalarda driver güncellemesi gelmişti hızlı kurulum yerine özel kurulum seçeneğine bastım bir ilgisi olabilir mi?Ekran kartının driverlarini düzgünce kurdunuz mu?
Driver güncellemesini geri alın hocam büyük ihtimalle ondandır yaniEvet hocam bilgisayarı 1 senedir kullaniyorum ancak son 1 haftadır bu hatayı alıyorum. Geçen haftalarda driver güncellemesi gelmişti hızlı kurulum yerine özel kurulum seçeneğine bastım bir ilgisi olabilir mi?
Sabah Furmark testini başlatır başlatmaz ekran yine gitti sonra tekrar açtım bilgisayarı test çalıştı.Driver güncellemesini geri alın hocam büyük ihtimalle ondandır yani
Driver güncellemesini geri almayı denediniz miSabah Furmark testini başlatır başlatmaz ekran yine gitti sonra tekrar açtım bilgisayarı test çalıştı.
Ekran kartını çıkarıp yeniden taktım ve ramleri yeniden taktım alakalı olduğunu sanmıyorum ama.
Az öncede furmark testini 20 dk çalıştırdım değerler bu şekilde.
Eki Görüntüle 2373968
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.