Sıkıntı şu ki PUBG oynarken başlıkta yazdığım gibi ekran gidiyor ve fanlar sanki Overclock yapılmış gibi hızlanıyor ve sadece el ile restart atarak çözülüyor olay. Furmark, HDTune, Memtest64 bu programlar ile denedim bilgisayarımı hiçbir sorun oluşmadı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Msi afterburner yok bilgisayar da onun yerine ASUS GPU Tweak var ve dediğinizi gpu tweak te yaptım. Sonuç aynı
Sorunu mu çözmeyi başardım. Bütün parçaları çıkardım tekrar taktım işlemcinin macununu yeniledim neden bilmiyorum ama zaten ıslaktı çok olmamıştı süreli ama yinede temizleyip sürdüm belki de sorun işlemci fanındandı yeniden taktım şimdilik bir sorun yok
@Kaan Kalkan İşlemci fanı işlemciden ayrıldığı anda termal macun yenilenmeli zaten. İşlemci fanını belki de tam otutturamadınız ilk seferde bu yüzden ısınmaya bağlı böyle bir sorun oluyordur.
Arkadaşlar benimde bu sorunumun çözümü tüm parçaları söküp tekrar takmak oldu garip bir şekilde hiçbirşey yapmadan düzeliyor deneyin derim temizlenmiş olur hem.