Oyun oynarken G102 fare dönmüyor

kahraman1006

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bazı oyunları oynarken hele Roblox oynarken fare dönmüyor. Sol tuş ve sağ tuş'a basılı tutup öyle döndürebiliyorum sadece. Anlamadıysanız mesela bir oyun oynarsınız fareyi oynatırsınız etrafınıza bakabilirsiniz fakat ben Roblox oynarken veya GameLoop'dan oyun oynarken sol Click ve sağ Click'e basılı tutmam gerekiyor. Bu bir sorun mu yoksa dediğim gibi bazı oyunlarda mı oluyor? Bunu yapmak fareye zarar verir mi? Diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yok. Fare markası Logitech G102.

Bundan bir şey olmaz. 2 senedir Roblox oynarım bir sorun çıkmadı.

Arkadaşlar bazı oyunları oynarken hele Roblox oynarken fare dönmüyor. Sol tuş ve sağ tuş'a basılı tutup öyle döndürebiliyorum sadece. Anlamadıysanız mesela bir oyun oynarsınız fareyi oynatırsınız etrafınıza bakabilirsiniz fakat ben Roblox oynarken veya GameLoop'dan oyun oynarken sol Click ve sağ Click'e basılı tutmam gerekiyor. Bu bir sorun mu yoksa dediğim gibi bazı oyunlarda mı oluyor? Bunu yapmak fareye zarar verir mi? Diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yok. Fare markası Logitech G102.

GameLoop emülatördür şu mantıkla düşün telefonda dokunmadan kaydırabilir misin?

Sol tıkta bir nevi dokunmadır

Ve sen G102'nin uygulamasına girip kontrol et hangi atamaları yapmışsın oyun için

Tamam teşekkür ederim

GameLoop emülatördür şu mantıkla düşün telefonda dokunmadan kaydırabilir misin?

Sol tıkta bir nevi dokunmadır
Gameloop anladım da roblox'u Microsoft Store'da indirdim onu anlamadım. Ayrıca gameloop'ta sadece sol tıkla dönebilirken robloxta sağ tık ve sol tıka aynı anda basılı tutmam gerekiyor

Ve sen G102'nin uygulamasına girip kontrol et hangi atamaları yapmışsın oyun için
Hiç uygulamasını indirmedim bugün indireyim

Tamam teşekkür ederim

GameLoop anladım da Roblox'u Microsoft Store'da indirdim onu anlamadım. Ayrıca GameLoop'ta sadece sol tıkla dönebilirken Roblox'ta sağ tık ve sol tıka aynı anda basılı tutmam gerekiyor

Hiç uygulamasını indirmedim bugün indireyim

Oyun içi atamalarda önemli

Yeni konular

Geri
Yukarı